Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hasan bey kısaca soyle diyelim ki siz de sürekli merakta kalmayın. Cinden gelen bir malzeme ortamlara 4-6 hafta arasında elimize ulaşıyor. Bu yüzden rahat olun ve beklemenin tadını çıkarın.
Teşekkür ederim abi şarj aleti geliş süresince yaptığım simülasyon çalışmaları sonucunda nasip olursa haftasonu deneyeceğim bakalım bir modelim daha var onu bu bekleyişte yaptım full balsadan.Bunu kırarsam ondan devam edeceğim.
Teşekkür ederim abi şarj aleti geliş süresince yaptığım simülasyon çalışmaları sonucunda nasip olursa haftasonu deneyeceğim bakalım bir modelim daha var onu bu bekleyişte yaptım full balsadan.Bunu kırarsam ondan devam edeceğim.
ozaman kırımsız kazasız uçuşlar diliyorum,, bu aralar rüzgar çok fazla o nedenle aşırı ters rüzgarda ilk uçuşunu yapmamanı öneririm, haftasonu umarım rüzgar az olur ve uçarsın..
ufak bir sorun var
şarj aletinin adaptörü 11 V a kadar veriyor benim pil ise 14.8 V
Şarj aletinin dc girişinde 11-18V yazıyor.PC in adaptörü var 19V onu kullanabilrmiyim
ufak bir sorun var
şarj aletinin adaptörü 11 V a kadar veriyor benim pil ise 14.8 V
Şarj aletinin dc girişinde 11-18V yazıyor.PC in adaptörü var 19V onu kullanabilrmiyim