Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Şub 2019 #91 Sumer Yamaner' Alıntı: Veee huzurlarınızda yeni kuşumuz T28 Trojan.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun abi İnşallah uzun süre keyifle uçursun
Sumer Yamaner' Alıntı: Veee huzurlarınızda yeni kuşumuz T28 Trojan.. Genişletmek için tıkla ... Hayırlı uğurlu olsun abi İnşallah uzun süre keyifle uçursun
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,743 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 22 Şub 2019 #92 Kuyruktaki kuru kafalar biraz manidar, ceryanlı mı yoksa... Maşallah. Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Hakan Ülgenalp
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 22 Şub 2019 #93 Hayırlı olsun! Allah tekerine taş, kanadına kuş değdirmesin! Kırımsız uçuşlar! Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 22 Şub 2019 #94 Ömer Erkan' Alıntı: Hayırlı olsun! Allah tekerine taş, kanadına kuş değdirmesin! Kırımsız uçuşlar! Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Epeydir görüşemedik. Şöyle dolu yağacak bir gün bulalım da Hezarfen'de buluşalım! Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun abi İnşallah uzun süre keyifle uçursun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Türker Akgün' Alıntı: Kuyruktaki kuru kafalar biraz manidar, ceryanlı mı yoksa... Maşallah. Genişletmek için tıkla ... Ceyran mııı??? Allah korusun. Mis gibi benzin! Tepkiler: Ömer Erkan, Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Ömer Erkan' Alıntı: Hayırlı olsun! Allah tekerine taş, kanadına kuş değdirmesin! Kırımsız uçuşlar! Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Epeydir görüşemedik. Şöyle dolu yağacak bir gün bulalım da Hezarfen'de buluşalım! Mehmet Kucuksari' Alıntı: Hayırlı uğurlu olsun abi İnşallah uzun süre keyifle uçursun Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim. Türker Akgün' Alıntı: Kuyruktaki kuru kafalar biraz manidar, ceryanlı mı yoksa... Maşallah. Genişletmek için tıkla ... Ceyran mııı??? Allah korusun. Mis gibi benzin!
Mustafa ÇOBAN Kıdemli Uye Katılım 28 Eki 2014 Mesajlar 2,596 Tepkime puanı 2,203 Web sitesi www.kervansaraykahve.com.tr İlgi Alanı Heli 22 Şub 2019 #95 Hayırlı olsun Sümer Abi Güle güle uçur. aman gülerken oryantasyon kaybetme Tepkiler: Türker Akgün, Ömer Erkan, Hakan Ülgenalp ve 1 kişi daha
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 22 Şub 2019 #96 Mustafa ÇOBAN' Alıntı: Hayırlı olsun Sümer Abi Güle güle uçur. aman gülerken oryantasyon kaybetme Genişletmek için tıkla ... Tepkiler: Hakan Ülgenalp ve Mustafa ÇOBAN
Mustafa ÇOBAN' Alıntı: Hayırlı olsun Sümer Abi Güle güle uçur. aman gülerken oryantasyon kaybetme Genişletmek için tıkla ...
Ömer Erkan RcFanatik Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 3,579 Tepkime puanı 6,176 Yaş 66 Konum Başiskele - Kocaeli İlgi Alanı Uçak 23 Şub 2019 #97 Sumer Yamaner' Alıntı: Teşekkür ederim. Epeydir görüşemedik. Şöyle dolu yağacak bir gün bulalım da Hezarfen'de buluşalım! ... Genişletmek için tıkla ... Valla sizin uçuşlara ve muhabbetlere içim gidiyor! ? Ama, ben hala aynı abdestle namaz kılıyorum! ? Sizi buralara bekleriz! Tepkiler: Mehmet Kucuksari ve Türker Akgün
Sumer Yamaner' Alıntı: Teşekkür ederim. Epeydir görüşemedik. Şöyle dolu yağacak bir gün bulalım da Hezarfen'de buluşalım! ... Genişletmek için tıkla ... Valla sizin uçuşlara ve muhabbetlere içim gidiyor! ? Ama, ben hala aynı abdestle namaz kılıyorum! ? Sizi buralara bekleriz!
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 23 Şub 2019 #98 Ömer Erkan' Alıntı: Valla sizin uçuşlara ve muhabbetlere içim gidiyor! ? Ama, ben hala aynı abdestle namaz kılıyorum! ? Sizi buralara bekleriz! Genişletmek için tıkla ... Gelicem gelicem. Baharda inşallah. Tepkiler: Ömer Erkan, Emre Kaman, Hakan Ülgenalp ve 2 diğerleri
Ömer Erkan' Alıntı: Valla sizin uçuşlara ve muhabbetlere içim gidiyor! ? Ama, ben hala aynı abdestle namaz kılıyorum! ? Sizi buralara bekleriz! Genişletmek için tıkla ... Gelicem gelicem. Baharda inşallah.
Hakan Ülgenalp RcFanatik Katılım 31 Eki 2012 Mesajlar 6,007 Tepkime puanı 8,636 Yaş 50 Konum Burdur İlgi Alanı Heli 23 Şub 2019 #99 Sümer abi , kanatları zeval görmesin , yeni kuşun hayırlı olsun , güle güle uçur
Emre Kaman Moderator Katılım 21 Kas 2013 Mesajlar 6,273 Tepkime puanı 12,103 Yaş 43 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 23 Şub 2019 #100 Sumer Yamaner' Alıntı: Gelicem gelicem. Baharda inşallah. Genişletmek için tıkla ... Diyorsun diyorsun, hiç gelmiyorsun ama abi Güle güle uçur, kırımsız uçuşlar Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner' Alıntı: Gelicem gelicem. Baharda inşallah. Genişletmek için tıkla ... Diyorsun diyorsun, hiç gelmiyorsun ama abi Güle güle uçur, kırımsız uçuşlar
Özgür Evren Varol RcFanatik Katılım 30 Kas 2014 Mesajlar 4,656 Tepkime puanı 20,078 Yaş 47 Konum Wallingford / İngiltere İlgi Alanı Uçak 23 Şub 2019 #101 Trojan sahibine hayırlı olsun kırımsız uçuşları olsun. Emre Kaman' Alıntı: Vay be, uçuyor. Benim tipsiz pek uçamamıştı Genişletmek için tıkla ... “money talks” 3Dlabprint tasarımları iyi uçucular, hatta şimdilik en iyi uçanları diyebiliriz, ben bu işe girene kadar bunun keyfini çıkartabilirler ??? Tepkiler: Emre Kaman, Ömer Erkan ve Mehmet Kucuksari
Trojan sahibine hayırlı olsun kırımsız uçuşları olsun. Emre Kaman' Alıntı: Vay be, uçuyor. Benim tipsiz pek uçamamıştı Genişletmek için tıkla ... “money talks” 3Dlabprint tasarımları iyi uçucular, hatta şimdilik en iyi uçanları diyebiliriz, ben bu işe girene kadar bunun keyfini çıkartabilirler ???
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,037 Tepkime puanı 23,650 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 6 Mar 2019 #102 Nihayet Anıl'ın çektiği videolardan birini yükleyebildim... Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Selçuk Erdoğmuş, Anıl Tosunlar, Ömer Erkan ve 8 diğerleri
Nihayet Anıl'ın çektiği videolardan birini yükleyebildim... Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,795 Tepkime puanı 43,713 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Mar 2019 #103 Sumer Yamaner' Alıntı: Nihayet Anıl'ın çektiği videolardan birini yükleyebildim.. Genişletmek için tıkla ... Görüntü tek kelimeyle şahane Bir de hava güneşli olsaymış süper olurmuş Tepkiler: Anıl Tosunlar
Sumer Yamaner' Alıntı: Nihayet Anıl'ın çektiği videolardan birini yükleyebildim.. Genişletmek için tıkla ... Görüntü tek kelimeyle şahane Bir de hava güneşli olsaymış süper olurmuş
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,743 Tepkime puanı 15,366 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 6 Mar 2019 #104 Güzel kayıt olmuş. Elinize sağlık. Tepkiler: Anıl Tosunlar
Anıl Tosunlar Çalışkan Uye Katılım 27 Ağu 2017 Mesajlar 408 Tepkime puanı 500 Konum istanbul İlgi Alanı Uçak 7 Mar 2019 #105 Böyle bir şeyi ilk defa deneme şansım oldu umarım ileride daha da güzel videolar çekebilirim Tepkiler: Özgür Evren Varol, Hakan Ülgenalp, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha