Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malum Sümer abimizin kafası uçak motoru gibi güvenilir bir şekilde çalışır ve oldukça da performanslıdır ama bir sorunu var, ki bu sorun uçak motorlarında da var, aerodinamik bir şekle sahip değil bu soruna da benim RV-4 ün motor kaputuyla çözüm bulmuştuk. Bu kaputu takınca hem 3 km/saat daha hızlı koşabildi (hezarfende Sümer abinin herkesin yardımına koşmasını izleyip bilenler bu hız artışının ne kadar ônemli olduğunu anlayacaktır ) hem de motorun soğutma performansı da arttığı için yaz sıcağında, ordan oraya koşturduğu günlerde bile verimli bir şekilde çalışmasını sağladık!
bunu ben bile kabul edebilirim sanırım iki pipera ilave olarak 4 ane de "yarı-scale" uçak görebiliyorum, onlar da eder 2 scale toplamda dört dörtlük bir gün olmuş, orada olmak varmış...
bunu ben bile kabul edebilirim sanırım iki pipera ilave olarak 4 ane de "yarı-scale" uçak görebiliyorum, onlar da eder 2 scale toplamda dört dörtlük bir gün olmuş, .........
Notu en bol jüri bile bu kadar "scale" puan vermez o meretlere. Statik değerlendirmede 100 üzerinden belki 6-7 puan alırsınız (o da bir ana bir pal bir kuyruk pali, bir de skid olduğu için ) uçuş değerlendirmesine girince de aldığınız o puanları da kaybeder yarışmayı - puanla tamamlarsınız
Hmm, kalabalık ama güzel bir poz. Dikkatimi çeken Turbinator. Sanki depron veya benzeri bir şey gibi duruyor ama hoş bir şeye benziyor. Biraz açıklama alabilirmiyim neyin nesi, kimin fesidir?