Emre Kaman
Moderator
Helikoptercinin tükenmişlik sendromu
Yapma şimdi Arda bunu...
Ben bi Fastlad'a kadar gidip geliyorum, hemen dönerim
Yapma şimdi Arda bunu...
Emre Kaman' Alıntı:Yapma şimdi Arda bunu...
Burak Öğüt' Alıntı:Konuyla çok bir alakam yok ama, şu Nx7'ye bende aşığım.
Ara ara düşünüyorum, alıp mekaniğini toplayıp sonra Arda'ya teslim etsemmi diye.
Bu durumda konu başlığını "Helikoptercinin TÜKETMIŞLIK Sendromu" olarak değiştirilmesini saygılarımla arz ederimRasim Öztürk' Alıntı:Yaw al Nx7, 18sz... Rahatla
Ama üç gün sonra ondan da sıkılacaksın, yeni projeler peşinde koşacaksın. Buraya yazdım
fatih cebir' Alıntı:Benim elimde 2 adet 450 bir adet 500 bir adet 250 vardı pilotajda sıkıntılı ufak modelle olan imtihanım bitti artık diyerekten hepsini sattım 450'den çok çektim ama bir çok şeyi de ondan ögrendim sadece sarj aletim ve kumandam kaldı yolun sonuna mı geldim yoksa diye sordum kendime ve ugrastıgım,sıkıntı çektigim zamanlar aklıma geldi ve mustafa atabek kardeşimin destegiyle goblin 570 toplama kararı aldım ve toplamaya çalışıyorum ilerde bu aldıgım eletronik ekipmanları 700 de kullanmak içinde kaliteli aldım şimdi sizinde paylaşımlarınızı görünce dogru yolda oldugumu anladım yaza hazırlık hızla devam ediyor hayalimdeki ilk goblinin sahibi olmakla mehmet abinin dedigi gibi bu kışla gelen sendromu atlattık seneye inşallah 700 olur o kış sendromunu da atlattık mı artık allah kerim diyerekten devam ederiz artık
düzelttim daha dikkatli olurumOmer Erkan' Alıntı:Fatih bey, yanlış anlamazsanız noktalama işaretlerini bir hatırlatmak isterim! Cümlelerin nerede başlayıp, nerede bittiğini anlayamıyorum gerçekten.