Helikoptercinin tükenmişlik sendromu

Rasim Öztürk' Alıntı:
İlanların arasında bir adet Scorpion 4530 motor, Scorpion 160A HV ESC, Skookum 720 + GPS, bir takım RJX servo (iki takım standart vardı, ilanda bir takım var) ve Powerlab 8 şarj aleti göremedim. Hiçbir lipoyu da görmedim :rolleyes:

;D ;D ;D

EP uçak geliyor demek ki! :lol:

Rasim Öztürk' Alıntı:
İlanların arasında bir adet Scorpion 4530 motor, Scorpion 160A HV ESC, Skookum 720 + GPS, bir takım RJX servo (iki takım standart vardı, ilanda bir takım var) ve Powerlab 8 şarj aleti göremedim. Hiçbir lipoyu da görmedim :rolleyes:

;D ;D ;D

Valla her sürüde bi mor koyun olur, ben de kendi mor koyuncuklarımı ayırıyorum. Bakarsın helilerden birini de çekiveririm. Zaten karar veremediğim için üçü de ilanda.

Sümer Yamaner' Alıntı:
EP uçak geliyor demek ki! :lol:

Abi o motorun takılacağı uçağa ben de binip uçarım ;D

Rasim Öztürk' Alıntı:

;D ;D ;D

Rasim, Emre'yi iyice zehirledin sanırım. Aklıma kötü şeyler geliyor :laugh: :laugh:

Rasim Öztürk' Alıntı:

;D ;D ;D
onlar bana rezerve :lol: :lol:

Özkan Çıkıkçı' Alıntı:
onlar bana rezerve :lol: :lol:

şaka bir yana havadan mı mevsimden mi kredi kartları ekstrelerinden mi bilmiyorum bu sendrom bendede var.Forumu baktıkça kırımları görünce oğlum biz ne yapıyoruz böyle diyorum.

Bu durum çabuk geçer inşallah :-\

Sümer Yamaner' Alıntı:
Hakan'cığım tamamen haklısın. Ama şöyle bir durum var. Uçaktaki anonsu bilirsin değil mi? "Çocuğunuzun maskesini takmadan önce kendi maskenizi takınız"!!! Düz mantıkla bencillik gibi görülen bu uygulama aslında çocuğunuzun selameti içindir. Dolayısıyla benim ruhsal bakımdan sağlıklı olmam tüm aileye olumlu etki edecektir. O zaman rehabilitasyon olarak kullandığım bu hobiyi gündelik yaşamdan arta kalan zamanda değil, gündelik yaşamın bir parçası olarak yapmam daha akıllıca olur. Tabii hepimizin koşulları farklı ve kimse kimseye akıl öğretecek durumda değil. Lütfen yanlış anlaşılmasın...

Yanlış anlaşılma yok Sümer abi :saygilar: , dediğini anladım , aslında dediğin gibiyim zaten , Allah'a şükür o bakımdan yani ruhsal psikoloji bakımından çok şükür huzurlu ve iyiyiz , gereksiz kahve gibi oyun gibi alışkanlıklarım yok , ailem de hobimi sevdiğimi biliyor ve onlarda bir bakıma memnun aslında.Çünkü biliyorlar , baba boş ise ve zaman bulabildiyse ya evde hobisiyle uğraşıyordur , ya da sahada helikopter uçuruyordur... ;D.Mutlu olduğumu gördükçe onlar da mutlu oluyorlar , bu da haneye oldukça pozitif bir yansıma yapıyor haliyle... :saygilar:

Sümer Yamaner' Alıntı:
Hakan'cığım tamamen haklısın. Ama şöyle bir durum var. Uçaktaki anonsu bilirsin değil mi? "Çocuğunuzun maskesini takmadan önce kendi maskenizi takınız"!!! Düz mantıkla bencillik gibi görülen bu uygulama aslında çocuğunuzun selameti içindir. Dolayısıyla benim ruhsal bakımdan sağlıklı olmam tüm aileye olumlu etki edecektir. O zaman rehabilitasyon olarak kullandığım bu hobiyi gündelik yaşamdan arta kalan zamanda değil, gündelik yaşamın bir parçası olarak yapmam daha akıllıca olur. Tabii hepimizin koşulları farklı ve kimse kimseye akıl öğretecek durumda değil. Lütfen yanlış anlaşılmasın...
Valla supersin abi :bravo: Cok sukur Hanim konusunda sansli olanlardan birisiyim. Ama eger bir gun gelir de "Yeter artik hobiye biraz ara ver" gibi bir serzenis duyarsam direkt olarak bu yazini kullanacagim abi :halay:

Yalnız hiç düşünmediğim bir gerçek tokat gibi yüzüme vurdu... Satılanlar için uygun kutu ve pıtırcıklı naylon ihtiyacını hesaba katmamıştım. Kutusu olan var, olmayan var. ;D

Ben önceleri hanımla çok mücadele verdim hatta hanımla değil abim, annem, ablam herkesle mücadele verdim, beni sıkıştıra sıkıştıra ev aldırdılar borcun altına soktular köşeye sıkıştırdılar. şimdi hepsi beni destekliyor uçuş nasıl geçti iyi geçtiğine sevindim bende izleyeyim nasıl uçmuşsun felan, 450L ile köşede kendimi avutmaya çalışıyorum. tabi bende bu arada boş durmuyorum malum öyle bende ikinci bir iş buldum işten 16.30 da çıkıp haftada 5 gün akşamları başka yerde özelde çalışıyorum tabi bu sefer ne oluyor zaman adına hiç bir zaman kalmıyor ne helikoptere ne aileme nede kendime inananın robot oldum robot ama hayat devam ediyor, en kötüsü de iş yerlerinden birinde sıkıntı çıktığı zaman düzenim bozulmaya çalışıldığı zaman oluyor çok ama alışıyorum tabi durumlara. hızlı yaşıyorum ve yaşıtlarımdan en az 5-6 yaş yaşlı görünüyorum ama ne kredi kartı bıktırıyor ne istediğimi alamadığımın verdiği sıkıntılar aşkla 450 ime bağlıyım ama hedef ler her zaman bir üst seviye ama biraz kendimi maddi anlamda toparlarsam ileriki 550 seviyesine geçeceğim. birde artık pilotluğa önem vermeye başladım inanın pilotluğu geliştirmeye çalışmak en ufak boş zamanımda dahi simulasyon çalışmak pilotajı geliştirmek istiyorum hep Ardayı örnek gösteriyorum kendime geçmişini bilmesemde almış 600N sunu kaç yıldır onla takılıyor ama hepimiz övüyoruz övülecekte işler yapıyor bence durumu çözmüş tabi bu düşünceler alım sıkıntılarını aşıyor bir yerde ama ne kadar dizginler bilemiyorum imkan olsa inanın bende hiç durmam alırım ama son hedefe direk gitmek bende bıkkınlık yapar diye alım konusunda çok ufak ilerlemeye çalışıyorum.

Emre benim Hex Leri güzel paletle lütfen yamulup kırılımasın :) şaka şaka karşılıklı bırakıp koli bandı ile bantlasan yeter her türlü kartonada sarabilirsin.

Çoğumuzun sıkıntıları aynı. Ben kendi adıma şunu ilave edeyim. Acaba çok param olsaydı da her istediğim heliyi hemen alabilseydim bu kadar zevk alırmıydım bilemiyorum.

Cahit Kaş' Alıntı:
Çoğumuzun sıkıntıları aynı. Ben kendi adıma şunu ilave edeyim. Acaba çok param olsaydı da her istediğim heliyi hemen alabilseydim bu kadar zevk alırmıydım bilemiyorum.
Bunu yapabilen arkadaşların cevaplamasi benide aydınlatacak bende bu konuyu merak ediyorum.

SM-G900F cihazımdan gönderildi

Cahit Kaş' Alıntı:
Kolay elde edilen şeylerin değeri ne yazıkki olmuyor.
Arttırarak biriktirdiğimiz paralardan, emek vererek yapılan işlerden alınan hazın ve değerin önemi bambaşka. :saygilar:

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Kolay elde edilen şeylerin değeri ne yazıkki olmuyor.
Arttırarak biriktirdiğimiz paralardan, emek vererek yapılan işlerden alınan hazın ve değerin önemi bambaşka. :saygilar:
tabi düşürüp kırdığımızda aldığımız haz da kat be kat yüksek oluyor.

Mustafa Çoban.' Alıntı:
tabi düşürüp kırdığımızda aldığımız haz da kat be kat yüksek oluyor.
Ona kat be kat üzülme desek daha doğru olacak :(

Bem Sümer abiye katılıyorum. Mensubu bulunduğum meslekten dolayı stresli bir hayatım var. Yarın işe giddiğimde kendimi Türkiyenin veya dünyanın neresinde bulacağımı bile bilmiyorum. Veya akşam saat 5 olduğunda eve gitmeyi beklerken kendimi işte sabahlarken bulabiliyorum vs vs.. Yani kısacası hep anı yaşamayı seviyorum tabi ki elimden geldiğince. Benim eşim en çok Kırım yaptığımda üzülür. Nedeni ben üzülüp çekilmez bir insan olduğum için. Hafta sonu beni zorla uçuşa yollar. Git 2-3 saat takıl sonra şuraya gideriz der. Çünki oda biliyor dıştan iyi gözüksem bile içim daralıyor. Tabi bu evliliğimizin ilk yıllarında tam tersi idi ama şuan 3 yılındayız artık her şey rayında.

Tükenmişlik olarak gelirsek modeli kaybettiğimde İlker abi ile konuşmuştum. Bırakıyorum artık dedim. Oda inanmadı inceden güldü haklı olarak. Aradan 3 gün sonra tekrar aradığım da goblin 570 mi alsam mı diye aradım. Aynı konuşma Mehmet abi ile de geçmişti.

Şuan filoyu tek heliye indirdim sanki böyle daha iyi. İlerde belki bir tane nitro düşünüyorum.

Hayat felsefemde herşeyin hayırlısı.

SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi