Heli Periyodik Bakım Tavsiyelerinizi Öğrenebilir miyim Ustalar

Türker bu servoların yedek dişli setleride pilot-tr de mevcut :) ben bu servolarla 4 5 defa kırım yaşadım ama hala taş gibiler hiçbir hasar yok servolarda, sadece plastik kol kullanmak önemli bu işte, servo metal dişli olup metal horn kullanılırsa dediğin mağlesef oluyor ama plastik kol kullanılırsa kırımda plastik kol kırılıyor yenisiyle değiştiryorsun bende hep kollar kırıldı :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Mesut AKIN' Alıntı:
...sadece plastik kol kullanmak önemli bu işte, servo metal dişli olup metal horn kullanılırsa dediğin mağlesef oluyor ama plastik kol kullanılırsa kırımda plastik kol kırılıyor yenisiyle değiştiryorsun bende hep kollar kırıldı :)
Aynen üstad, kırılacak biryer lazım. %p Ya servonun dişlisi sıyıracak ya da dediğin gibi horn kırılacak ki o kadar para verdiğimiz servolarımıza bir zarar gelmesin. :)

Bunu bazen ihmal ediyoruz ve yanlış horn seçimleri yapabiliyoruz. Bence de metal hornlar servo sağlığı açısından çok riskli. :(p

Ama gel görki bazende bile bile yapıyoruz bu hataları. Mesela her ne kadar arada linkler bile olsa şuan kullandığım 700 sınıfı helikopterimdeki servo hornlarım metal ve Align servolarım da metal dişli. :rolleyes: Bazen görsellik bizi cezbedip aklımızı çelebiliyor işte. :laugh:

Align işi biliyor, janjanlı metal horn koyuyor tabi kitin içine. :mad:

Türker benimde elimde güzel metal hornlar var ama sırf bu nedenden ötürü takmıyorum sıfır paketinde duruyorlar :D satayım bari :D

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol