Günün Videosu

Günün Videosu

Emre Kaman' Alıntı:
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

insan sağlığının bozuk olması böyle bişey demek ki :lol:

Günün Videosu

Doğukan Ocak' Alıntı:
Duvardan kalkış basit bir de inişini yapsaydı :laugh:

Onu da yapmışlar heralde, videonun sonunda yazıyordu da, link koymamış, aramaya üşendim :D

Günün Videosu

Buyrun: :eek:

Günün Videosu

Vay arkadaşlar insanlar can sıkıntısından duvara inip kalkıyorlar, biz hala düz zemindeyiz :)

Günün Videosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Vay arkadaşlar insanlar can sıkıntısından duvara inip kalkıyorlar, biz hala düz zemindeyiz :)
Yok Mehmet o arkadaşın hobi dükkanı varmış bakmış hover yapanlarla işler iyi gitmiyor gaza getirip kırımdan para kazanmaya çalışıyor bence.[emoji16]

Günün Videosu

Helal olsun arkadaşa :bravo:

Günün Videosu

Yapılan hareketler aklı mantığı, bildiğimiz fizik kurallarını zorlar nitelikte. Bu videolari izledikçe acaba ben de yapabirlir miyim diye kendime sormadan edemiyorum.

Bu yeteneğe ulaşmak için ne kadar zaman ve kaç tane pervane/helikopter harcamıştır arkadaş.

Galiba bize bunları gördükten sonra sadece tebrik etmek, hayran kalmak düşüyor.

Emeğinize sağlık.

Günün Videosu

Ali Bülent MESGUTLU' Alıntı:
Yapılan hareketler aklı mantığı, bildiğimiz fizik kurallarını zorlar nitelikte. Bu videolari izledikçe acaba ben de yapabirlir miyim diye kendime sormadan edemiyorum.

Bu yeteneğe ulaşmak için ne kadar zaman ve kaç tane pervane/helikopter harcamıştır arkadaş.

Galiba bize bunları gördükten sonra sadece tebrik etmek, hayran kalmak düşüyor.

Emeğinize sağlık.
En azından bazıları yapılabilir bence ama söylediğiniz gibi yeterince zaman ve bütçe ayırmak gerek. :laugh:

Günün Videosu

"heli istifleme yöntemleri" başlıklı konuda olduğu gibi duvara bir askı aparatı tasarlayıp heliyi uçurarak duvara indireceğim bundan sonra. Sonucu paylaşırım :saygilar:

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:
"heli istifleme yöntemleri" başlıklı konuda olduğu gibi duvara bir askı aparatı tasarlayıp heliyi uçurarak duvara indireceğim bundan sonra. Sonucu paylaşırım :saygilar:
Haydi bakalım sonucu merakla bekliyoruz.[emoji106] [emoji122] [emoji122] [emoji122]

Günün Videosu

https://www.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY :D

Günün Videosu

I <3 X7

Günün Videosu

Ve yeniden hatırlayalım: