Günün Videosu

Günün Videosu

Emre reis Gaui diyince aklıma geldi hadi senin video fizik olayı ya bu neyin olayı, var mı? böyle bir şey inanmak istemiyorum.

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

O insan değil, bu kadar basit. Cylon o :D

Günün Videosu

Dunkan insan değil orası bir gerçek :) şu 52. Saniyede yaptığı meşhur hareketinin isminide bir türlü bulamadım ama tahminimce ünite üzerinden ayarlanan governorlerden oluyor ya da governor gain olabilir bilemiyorum tahmin yürüttüm. Bu hareketin ismini , nasıl yapıldığını hala bilen yokmu :D

Günün Videosu

Günün Videosu

Buda suya gömdüğü :laugh:

Günün Videosu

Tevfik Sıkılı' Alıntı:

Buda suya gömdüğü :laugh:

Hanım gayet güzel kullanıyor suyada düşse iyi pilot ben sevdim :D

Günün Videosu

Mustafa Çoban.' Alıntı:
Emre reis Gaui diyince aklıma geldi hadi senin video fizik olayı ya bu neyin olayı, var mı? böyle bir şey inanmak istemiyorum.

nasıl bir azimdir arkadaş bu. veya bu kadar iyi kullanan kişinin sadece işi bumu :) çözemedim. Bana göre mi çok zor? ;D ;D bu arkadaşa şapka çıkartılır.. . :saygilar: :thumbup:

Günün Videosu

oğuz kaan kanarya' Alıntı:
Hanım gayet güzel kullanıyor suyada düşse iyi pilot ben sevdim :D
Kumandayi arkadan kullandigin bu deniz ustu ucus videosu ile oldukca populer olan super bir pilottu Oguz Kaan :thumbup:

Günün Videosu

Birçok uçuş videosunu izledim, hemen hemen hepsinde kumanda arkasında uçuş performansı sergiliyor. :)

Günün Videosu

Tevfik Sıkılı' Alıntı:
Birçok uçuş videosunu izledim, hemen hemen hepsinde kumanda arkasında uçuş performansı sergiliyor. :)
Insan bazi seyleri asinca ne yapacagini sasiriyor abi :laugh:

Günün Videosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Insan bazi seyleri asinca ne yapacagini sasiriyor abi :laugh:
Mehmet birgün firmalar bize de al şu modeli çıldırt insanları gaza getir diye model verirlerse biz de coşturmasını biliriz.O kumandayı arkasında kullanır biz de ......... Bak adamlar nasıl piyano çalıyor.