Günün Videosu

Günün Videosu

Adamların 11 parmağında 11 marifet.
Bu da Diyarbakır yöresinin halayı. Celalettin Bey'in dilenci videosu bana bunu hatırlattı.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Günün Videosu

Günün Videosu

Cahit Kaş' Alıntı:
Adamların 11 parmağında 11 marifet.
Bu da Diyarbakır yöresinin halayı. Celalettin Bey'in dilenci videosu bana bunu hatırlattı.
Bu da iyiymis Cahit hocam :lollol: :lol:

Günün Videosu

2 arkadaşın canı sıkılmış ekibi toplayıp hem eğlenmiş hem denemişler sanki. Botu suyun üstünde 2 heliye çektiriyorlar botta 2 kişi ve 1de kameran var . :) :thumbup: :thumbup: izlemişsinizdir belki ama çok eğlenceli :)

Günün Videosu

oğuz kaan kanarya' Alıntı:
2 arkadaşın canı sıkılmış ekibi toplayıp hem eğlenmiş hem denemişler sanki. Botu suyun üstünde 2 heliye çektiriyorlar botta 2 kişi ve 1de kameran var . :) :thumbup: :thumbup: izlemişsinizdir belki ama çok eğlenceli :)
Bu grup boyle sacma ve tehlikeli denemeleri ile unlu bir grup Oguz :D

Günün Videosu

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu grup boyle sacma ve tehlikeli denemeleri ile unlu bir grup Oguz :D

Grup iyi eğleniyor abi zordurda hem çekim uyguluyorlar hem ivmesi var helikopter savruluyor pilotluğu da iyi. Bir kızıda kaldırmıştılar sanırım aynı grup daha önce paylaşılmıştı.

Günün Videosu

oğuz kaan kanarya' Alıntı:
Videoyu Türkiye'de çekmişler, insan bir haber verir. :laugh: :lol:

Günün Videosu

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat, oldukça etkilendiğim bir video oldu kendisi. HD izlemeniz tavsiye edilir. :saygilar:

Günün Videosu

Can Sismaneli' Alıntı:
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum fakat, oldukça etkilendiğim bir video oldu kendisi. HD izlemeniz tavsiye edilir. :saygilar:
Sahsen ilk defa goruyorum bu ucaklari ama gercektem harikaymis. Tek motorla kalkis, kisa mesafede kalkis ve inis, superler :thumbup:

Günün Videosu

Şimdi üniteler çıktı , pilotluk bozuldu arkadaşlar , ufak bir kırım bile olsa kırım oldu diye üzülüyoruz.Yine de kimsenin başına gelmesin tabii ki üzülürüz ama beteri de var.Şu videoyu bir izleyin bakalım , adamlar tekniğin el verdiği ölçüde ne kırımlar yapmışlar , ama ne yalan söyleyeyim ben o kadar kırım videosu seyrettim , bu kadar acınası duruma gelen heliler görmemiştim. :) :saygilar:

Günün Videosu

Hakan abi video kullanilamiyor diye uyari çıkıyor.
Ben de mi sorun oldu acaba :rolleyes:

Günün Videosu

bende de aynı sorun var. PC de denemedim ama

Günün Videosu

Dunkan Bossion

Günün Videosu

İbrahim DEMİRBİLEK' Alıntı:
Hakan abi video kullanilamiyor diye uyari çıkıyor.
Ben de mi sorun oldu acaba :rolleyes:

Allah Allah , ben de bi sorun görünmüyor , gayet kuralına uygun linki paylaştım ama.. :rolleyes: