Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2 arkadaşın canı sıkılmış ekibi toplayıp hem eğlenmiş hem denemişler sanki. Botu suyun üstünde 2 heliye çektiriyorlar botta 2 kişi ve 1de kameran var . izlemişsinizdir belki ama çok eğlenceli
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
2 arkadaşın canı sıkılmış ekibi toplayıp hem eğlenmiş hem denemişler sanki. Botu suyun üstünde 2 heliye çektiriyorlar botta 2 kişi ve 1de kameran var . izlemişsinizdir belki ama çok eğlenceli
Grup iyi eğleniyor abi zordurda hem çekim uyguluyorlar hem ivmesi var helikopter savruluyor pilotluğu da iyi. Bir kızıda kaldırmıştılar sanırım aynı grup daha önce paylaşılmıştı.
Şimdi üniteler çıktı , pilotluk bozuldu arkadaşlar , ufak bir kırım bile olsa kırım oldu diye üzülüyoruz.Yine de kimsenin başına gelmesin tabii ki üzülürüz ama beteri de var.Şu videoyu bir izleyin bakalım , adamlar tekniğin el verdiği ölçüde ne kırımlar yapmışlar , ama ne yalan söyleyeyim ben o kadar kırım videosu seyrettim , bu kadar acınası duruma gelen heliler görmemiştim.
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol