Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,923 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 21 Ağu 2016 #526 Günün Videosu Emre kardeşimizden yine super bir tespit geliyor Sent from my iPhone using Tapatalk
Ercan ÇINAR Tecrübeli Uye Katılım 8 Şub 2016 Mesajlar 951 Tepkime puanı 896 Yaş 42 Web sitesi www.ercancinar.com İlgi Alanı Multikopter 21 Ağu 2016 #527 Günün Videosu Emre Kaman' Alıntı: İsviçreli bilim adamlarının zaten var olan teknolojiyi daha karmaşıklaştırarak yeniden icat etmelerine bayılıyorum... Her yöne uçabilen uçan aygıt mı? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... O helikopterin yerinde olmak istemezdim, zavallı heli ne çekmiş Dragonfly...
Günün Videosu Emre Kaman' Alıntı: İsviçreli bilim adamlarının zaten var olan teknolojiyi daha karmaşıklaştırarak yeniden icat etmelerine bayılıyorum... Her yöne uçabilen uçan aygıt mı? Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... O helikopterin yerinde olmak istemezdim, zavallı heli ne çekmiş Dragonfly...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,923 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 23 Ağu 2016 #528 Günün Videosu Vakti olan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler diyorum. Hem muzik olarak hem de görsel olarak tek kelime ile harika Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Günün Videosu Vakti olan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler diyorum. Hem muzik olarak hem de görsel olarak tek kelime ile harika Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Ercan ÇINAR Tecrübeli Uye Katılım 8 Şub 2016 Mesajlar 951 Tepkime puanı 896 Yaş 42 Web sitesi www.ercancinar.com İlgi Alanı Multikopter 23 Ağu 2016 #529 Günün Videosu Mehmet Kucuksari' Alıntı: Vakti olan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler diyorum. Hem muzik olarak hem de görsel olarak tek kelime ile harika Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Şahane bir performans diyorum. Dragonfly...
Günün Videosu Mehmet Kucuksari' Alıntı: Vakti olan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler diyorum. Hem muzik olarak hem de görsel olarak tek kelime ile harika Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Şahane bir performans diyorum. Dragonfly...
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,800 Tepkime puanı 15,458 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 25 Ağu 2016 #530 Günün Videosu Mehmet Kucuksari' Alıntı: Vakti olan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler diyorum. Hem muzik olarak hem de görsel olarak tek kelime ile harika Genişletmek için tıkla ... Bazı şeyleri aşmak böyle birşey işte.
Günün Videosu Mehmet Kucuksari' Alıntı: Vakti olan arkadaşlarımız mutlaka izlesinler diyorum. Hem muzik olarak hem de görsel olarak tek kelime ile harika Genişletmek için tıkla ... Bazı şeyleri aşmak böyle birşey işte.
Özgür Korkmaz Çalışkan Uye Katılım 29 Ocak 2015 Mesajlar 330 Tepkime puanı 215 Yaş 34 Konum Şanlıurfa/Viranşehir İlgi Alanı Multikopter 25 Ağu 2016 #531 Günün Videosu Yetenek budur. İnanılmaz gerçekten :islik:
hakandaspinar Çalışkan Uye Katılım 2 Mar 2015 Mesajlar 389 Tepkime puanı 193 Yaş 37 26 Ağu 2016 #532 Günün Videosu Belediyelerin sahillerde ve gezinti alanlarında boyle keyifli faaliyetlere ön ayak olması lazım cok hoşuma gitti eleman guzel yanlatiyor [emoji106] Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Videosu Belediyelerin sahillerde ve gezinti alanlarında boyle keyifli faaliyetlere ön ayak olması lazım cok hoşuma gitti eleman guzel yanlatiyor [emoji106] Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ramazan bilgili Yeni Uye Katılım 19 Nis 2016 Mesajlar 32 Tepkime puanı 0 Yaş 37 İlgi Alanı Multikopter 29 Ağu 2016 #533 Günün Videosu ilgnç bir quad belki daha önce paylaşılmıştır, ben daha yeni görüyorum Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Günün Videosu ilgnç bir quad belki daha önce paylaşılmıştır, ben daha yeni görüyorum Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
hakandaspinar Çalışkan Uye Katılım 2 Mar 2015 Mesajlar 389 Tepkime puanı 193 Yaş 37 29 Ağu 2016 #534 Günün Videosu Paylaşılmıştı ramazan ama pek olumlu bulunmadı gereksiz uçuş agirligiyla başa bela bence [emoji28] thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günün Videosu Paylaşılmıştı ramazan ama pek olumlu bulunmadı gereksiz uçuş agirligiyla başa bela bence [emoji28] thor cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ercan ÇINAR Tecrübeli Uye Katılım 8 Şub 2016 Mesajlar 951 Tepkime puanı 896 Yaş 42 Web sitesi www.ercancinar.com İlgi Alanı Multikopter 29 Ağu 2016 #535 Günün Videosu Samuray masaüstünde güzel duruyor Dragonfly...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,923 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 29 Ağu 2016 #536 Günün Videosu Ramazan B.' Alıntı: ilgnç bir quad belki daha önce paylaşılmıştır, ben daha yeni görüyorum Genişletmek için tıkla ... Daha önce de dediğim gibi "Ürkütücü"
Günün Videosu Ramazan B.' Alıntı: ilgnç bir quad belki daha önce paylaşılmıştır, ben daha yeni görüyorum Genişletmek için tıkla ... Daha önce de dediğim gibi "Ürkütücü"
Safak ALTINTAS Kıdemli Uye Katılım 17 Şub 2016 Mesajlar 1,801 Tepkime puanı 1,549 Yaş 39 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 13 Eyl 2016 #537 Günün Videosu Helikopter arılara karşı Sonuca siz karar verin Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Günün Videosu Helikopter arılara karşı Sonuca siz karar verin Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Can Sismaneli Çalışkan Uye Katılım 7 Ocak 2015 Mesajlar 467 Tepkime puanı 496 Yaş 33 İlgi Alanı Hepsi 17 Eyl 2016 #538 Günün Videosu Kırımlardan konu açılmışken, şöyle bir şeye rast geldim. Dakika 1:40 ve sonrasında oluyor her şey. Havaya binlerce görünmez dolar saçıldı resmen. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Günün Videosu Kırımlardan konu açılmışken, şöyle bir şeye rast geldim. Dakika 1:40 ve sonrasında oluyor her şey. Havaya binlerce görünmez dolar saçıldı resmen. Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Emre Kaman Moderator Katılım 21 Kas 2013 Mesajlar 6,273 Tepkime puanı 12,103 Yaş 43 Konum İzmir İlgi Alanı Heli 18 Eyl 2016 #539 Günün Videosu Of of offf.... Aklım çıktı Önce kuyruk sonra kanatlar kopuyor, alet yağmur olup yağıyor resmen... Titreşimden mi acaba??
Günün Videosu Of of offf.... Aklım çıktı Önce kuyruk sonra kanatlar kopuyor, alet yağmur olup yağıyor resmen... Titreşimden mi acaba??
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,923 Tepkime puanı 43,795 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 18 Eyl 2016 #540 Günün Videosu Gercekten yazık olmus canım modele Sent from my iPhone using Tapatalk