Şu fotoları RCkolik serverına yüklemiştim, asılı kalmasınlar şuraya koyayım:
Dün postaneden telefon geldi paketiniz var diye, zaten soba borusunu bekliyordumiş dönüşü postaneden geçip paketi teslim aldım. Amcam paketin her tarafına üzerinde uçak resmleri olan koli bantı çekmiş
posta memuresi de teslim ederken uzun uzun inceledi o resimleri, dedim aha sonunda baltayı vurduk taşa, ama ses etmeden verdi paketi...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sabırsız modelci örneği olarak daha arabadayken açtım paketi ve soba borusunu çıkardım:
Eve gidince de daha detaylı inceleme şansım oldu:
tamam alet gayet güzel, kaliteli, ama adama bu turuncu kısmın vidalı olmasını söylemiştim, perçinli olarak göndermiş! bu halde ben bunu nasıl sokacağım modelin içine! bir şekilde o perçinleri kesip koniyle boruyu ayırıp gövde içinde yeniden birleştirmenin yolunu bulmam gerek. Neyse adamla yazışılıp halledilecek, en kötü perçin yapmayı da biliyorum zamanında yapmışlığım var hallederim...
Esas keyif kaçıran şey, pakete elektromanyetik fren ve o frenlere uygun olarak listelenmiş aluminyum jantlı "scale" tekerlekler eklemiştim.
PAketi açınca gördüm ki o scale tekerlek dedikleri şey ESM nin tekerleklerinden başka birşey değil. Ulan! ürün tanıtımına yazmamışlar, fotoğrafları özellikle net koymamışlar, bildiğin kandırmaca bu... dahası yolladıkları frenlerle de hiçbir uyumlu yanları yok... Adama yazıcam bakalım nasıl bir reaksiyon alacağız hepsi için...
Öte yandan Robart da beni sırtımdan bıçakladı, iniş takımlarının ancak haziran ortasında yollanabileceğini bildirdiler
Şurda jet hızıyla jet yapmaya çalışıyoruz ama beni çekemeyen almanlar ve amerikalılar yavaşlatmaya çalışıyorlar beni!
Bir süreliğine kendimi plastik modellere veriyorum, terapi niyetine
sevgiler saygılar