Oğuzhan KÖSOĞLU Tecrübeli Uye Katılım 3 Eyl 2014 Mesajlar 1,116 Tepkime puanı 1,347 İlgi Alanı Heli 14 Tem 2024 #46 Sümer abi bu nasıl harika bir tasarımdır ki önüne 3 kilo ağırlık gerekiyor. Helal olsun ESM ye. Ön kısma bi goblin 700 koy. Uçmaya devam Tepkiler: Türker Akgün ve Mehmet Kucuksari
Sümer abi bu nasıl harika bir tasarımdır ki önüne 3 kilo ağırlık gerekiyor. Helal olsun ESM ye. Ön kısma bi goblin 700 koy. Uçmaya devam
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 14 Tem 2024 #47 Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Sümer abi bu nasıl harika bir tasarımdır ki önüne 3 kilo ağırlık gerekiyor. Helal olsun ESM ye. Ön kısma bi goblin 700 koy. Uçmaya devam Genişletmek için tıkla ... Off yaa heliciler anlamaz bu heyecanı Tepkiler: Türker Akgün, Mehmet Kucuksari ve Oğuzhan KÖSOĞLU
Oğuzhan KÖSOĞLU' Alıntı: Sümer abi bu nasıl harika bir tasarımdır ki önüne 3 kilo ağırlık gerekiyor. Helal olsun ESM ye. Ön kısma bi goblin 700 koy. Uçmaya devam Genişletmek için tıkla ... Off yaa heliciler anlamaz bu heyecanı
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,784 Tepkime puanı 15,435 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 16 Tem 2024 #48 Sumer Yamaner' Alıntı: Halkamızı hesaplayıp kestirdik. 3100 gram geldi. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Abi niye uğraştınız söyleseydiniz benim arabanın ön fren diskini verirdim Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner' Alıntı: Halkamızı hesaplayıp kestirdik. 3100 gram geldi. Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Genişletmek için tıkla ... Abi niye uğraştınız söyleseydiniz benim arabanın ön fren diskini verirdim
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 16 Tem 2024 #49 Türker Akgün' Alıntı: Abi niye uğraştınız söyleseydiniz benim arabanın ön fren diskini verirdim Genişletmek için tıkla ... Sen ondan swashplate yapıcam dedin ya... Tepkiler: Türker Akgün, kenan özendi, Mehmet Kucuksari ve 1 kişi daha
Türker Akgün' Alıntı: Abi niye uğraştınız söyleseydiniz benim arabanın ön fren diskini verirdim Genişletmek için tıkla ... Sen ondan swashplate yapıcam dedin ya...
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 16 Tem 2024 #50 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: mutlu idris ozer, Ali Haydar GÖK, Türker Akgün ve 2 diğerleri
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Serkan Demirkesen Tecrübeli Uye Katılım 21 Kas 2019 Mesajlar 783 Tepkime puanı 1,796 Yaş 47 Konum Bursa İlgi Alanı Heli 16 Tem 2024 #51 Sümer abi 500 kalibre top mermisi gibi duruyor vallahi Tepkiler: Türker Akgün, Mehmet Kucuksari ve Kadir Kurt
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 16 Tem 2024 #52 Serkan Demirkesen' Alıntı: Sümer abi 500 kalibre top mermisi gibi duruyor vallahi Genişletmek için tıkla ... Öyle ama çok güzel yaaa... Tepkiler: Türker Akgün, Serkan Demirkesen ve Mehmet Kucuksari
Serkan Demirkesen' Alıntı: Sümer abi 500 kalibre top mermisi gibi duruyor vallahi Genişletmek için tıkla ... Öyle ama çok güzel yaaa...
Mehmet Kucuksari Administrator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 36,879 Tepkime puanı 43,768 Yaş 51 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 16 Tem 2024 #53 Serkan Demirkesen' Alıntı: Sümer abi 500 kalibre top mermisi gibi duruyor vallahi Genişletmek için tıkla ... Sen benden çok yaşayacaksın kardeşim. Tepkiler: Serkan Demirkesen
Serkan Demirkesen' Alıntı: Sümer abi 500 kalibre top mermisi gibi duruyor vallahi Genişletmek için tıkla ... Sen benden çok yaşayacaksın kardeşim.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 16 Tem 2024 #54 Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: kenan özendi
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,414 Tepkime puanı 1,803 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 16 Tem 2024 #55 Fatih Sultan Mehmet'in döktürdüğü top gibi olmuş. Ellerinize sağlık abi, inşallah güzel uçuşlar yaparsın bu modelle.
Fatih Sultan Mehmet'in döktürdüğü top gibi olmuş. Ellerinize sağlık abi, inşallah güzel uçuşlar yaparsın bu modelle.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 16 Tem 2024 #56 Tamer Öztürk' Alıntı: Fatih Sultan Mehmet'in döktürdüğü top gibi olmuş. Ellerinize sağlık abi, inşallah güzel uçuşlar yaparsın bu modelle. Genişletmek için tıkla ... Valla haftalardır her gece maiden yapıyorum, çok iyi uçuyo Tepkiler: İsmail CAN, Mehmet Kucuksari, Ali Haydar GÖK ve 3 diğerleri
Tamer Öztürk' Alıntı: Fatih Sultan Mehmet'in döktürdüğü top gibi olmuş. Ellerinize sağlık abi, inşallah güzel uçuşlar yaparsın bu modelle. Genişletmek için tıkla ... Valla haftalardır her gece maiden yapıyorum, çok iyi uçuyo
Türker Akgün Moderator Katılım 4 Eki 2012 Mesajlar 13,784 Tepkime puanı 15,435 Yaş 44 Konum Kocaeli İlgi Alanı Heli 17 Tem 2024 #57 Önden volanlı motor olmuş. Japonların eline geçseydi, okyanusta kamikaze dalışıyla batırmadık destroyer bırakmazlardı. Güzel görünüyor gerçekten ama ağırlık merkezinde bu kadar sorun varsa ben olsam kanadı 10cm geriye çekmeyi tercih ederdim. Maiden epey heyecanlı ve keyifli olacak. Son düzenleme: 17 Tem 2024 Tepkiler: Oğuzhan KÖSOĞLU, Tamer Öztürk ve Mehmet Kucuksari
Önden volanlı motor olmuş. Japonların eline geçseydi, okyanusta kamikaze dalışıyla batırmadık destroyer bırakmazlardı. Güzel görünüyor gerçekten ama ağırlık merkezinde bu kadar sorun varsa ben olsam kanadı 10cm geriye çekmeyi tercih ederdim. Maiden epey heyecanlı ve keyifli olacak.
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,414 Tepkime puanı 1,803 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 17 Tem 2024 #58 Sumer Yamaner' Alıntı: Valla haftalardır her gece maiden yapıyorum, çok iyi uçuyo Genişletmek için tıkla ... O da bi şey mi? Ben her gece motor söküp Rulmanları ve O Ringleri değiştiriyorum. Tepkiler: Mehmet Kucuksari
Sumer Yamaner' Alıntı: Valla haftalardır her gece maiden yapıyorum, çok iyi uçuyo Genişletmek için tıkla ... O da bi şey mi? Ben her gece motor söküp Rulmanları ve O Ringleri değiştiriyorum.
Sumer Yamaner Moderator Katılım 17 Eyl 2013 Mesajlar 9,086 Tepkime puanı 23,743 Yaş 62 Konum İstanbul Web sitesi www.sumeryamaner.com İlgi Alanı Uçak 19 Tem 2024 #59 Boyandı... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Öne konacak ağırlık da hazır... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Tepkiler: Mehmet Kucuksari, Mustafa Koç, Türker Akgün ve 6 diğerleri
Boyandı... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol Öne konacak ağırlık da hazır... Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Tamer Öztürk Kıdemli Uye Katılım 23 Ağu 2015 Mesajlar 2,414 Tepkime puanı 1,803 Yaş 29 Konum Gazimağusa/KKTC İlgi Alanı Uçak 20 Tem 2024 #60 Rulman ve O Ring olmazsa uçmaz! Tepkiler: Mehmet Kucuksari