Ömer Erkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
...
- Ahmet abi havada yakıtı biten uçağı 2 dakika kadar daha süzülttürüp tık diye önüne koydu, ayağının dibine indirdi. (İşte o zaman artık kesin kararımı vermiştim )
Ahmet artık tam bir uçakçı olmuş, Geri dönüş yok!
...
- Ben Ahmet abini uçağı burun üzeri toprağa diktim. Umarım oradan bir uçak ağacı bitmez Açıkçası tam nasıl oldu anlayamadım. Oldukça yavaş uçuyordum, Sola doğru bir dönüş yapıyordum, dönüşün devamı videoda görülen tren yoluna doğruydu ve direkleri kurtarmayacağını düşünerek biraz daha dar dönmek istedim. Ya bu hareket uçağı stall'a soktu, ya da ben saçmaladım, o kısmı net hatırlayamıyorum, ama kurtaramadım. rescue bile çektim, ama olmadı
- Bunun hemen ardından X3 ile uçarken büyük saçmaladım. Kafam hala uçaktaydı ve üzerime doğru hızla gelen heliye salak salak bakmaktan başka bir şey yapmadım. Son anda biraz pozitif verdim, arabamı yalayıp geçtim, ama arkadaki ağacı kurtaramadım Heliyi ağaçtan Mesut kurtardı. İnmeye çalışırken az daha biz onu kurtarmak zorunda kalacaktık ama gerek kalmadı
- Mesut'un bugünkü olayı ağaç ile sınırlı kaldı Olaysız, kazasız belasız uçuşlarını yaptı.
Dönüş için muhtemelen önce elevatör çekip, sonra yatış verdin. Bu esnada yeteri kadar gaz yok idiyse, stall olmuş olabilir. Heli için bir şey diyemiyeceğim. ?