Bu arada bugünün raporunu da verelim. Yine keyifli bir gün oldu. Hava beklediğimizden sıcak ve güneşliydi. Foto çekmemişiz anlaşılan, sahada;
Mesut: G380, G570
Ahmet abi: G380, Trex 550, zavallı uçak
Ben: Gaui X3, Gaui X7 modellerimizle bulunduk.
Olaylar;
- Ahmet abi havada yakıtı biten uçağı 2 dakika kadar daha süzülttürüp tık diye önüne koydu, ayağının dibine indirdi. (İşte o zaman artık kesin kararımı vermiştim
)
- Yine Ahmet abi sebepsiz yere enerji kesen 550'sini süper bir oto ile kazasız kırımsız indirdi.
- Ben Ahmet abini uçağı burun üzeri toprağa diktim. Umarım oradan bir uçak ağacı bitmez
Açıkçası tam nasıl oldu anlayamadım. Oldukça yavaş uçuyordum, Sola doğru bir dönüş yapıyordum, dönüşün devamı videoda görülen tren yoluna doğruydu ve direkleri kurtarmayacağını düşünerek biraz daha dar dönmek istedim. Ya bu hareket uçağı stall'a soktu, ya da ben saçmaladım, o kısmı net hatırlayamıyorum, ama kurtaramadım. rescue bile çektim, ama olmadı
- Bunun hemen ardından X3 ile uçarken büyük saçmaladım. Kafam hala uçaktaydı ve üzerime doğru hızla gelen heliye salak salak bakmaktan başka bir şey yapmadım. Son anda biraz pozitif verdim, arabamı yalayıp geçtim, ama arkadaki ağacı kurtaramadım
Heliyi ağaçtan Mesut kurtardı. İnmeye çalışırken az daha biz onu kurtarmak zorunda kalacaktık ama gerek kalmadı
- Mesut'un bugünkü olayı ağaç ile sınırlı kaldı
Olaysız, kazasız belasız uçuşlarını yaptı.