Görseller Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)

Sahada olmak gibisi yokk :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Hava da fena gözükmüyor daha ne olsun :bravo:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Emre abi bi pazarda atla Bursa ya gel yahu vallahi ayıp ediyorsun [emoji16]

Bahane bulma kocaeliye giden adam bursaya da gelir [emoji4]

Emre abi nitro yalnız başına çekilmez ya ;D
Yedek olarak 1 elektrikli almakta fayda var. Nitro çalışmaz falan, boş dönme :laugh:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hava da fena gözükmüyor daha ne olsun :bravo:

Abi hava ilk gittiğimde biraz kapalıydı, ama çok geçmeden açıldı. Güneşli güzel bi gün oldu, ara ara rüzgar sertleşti, ama sorun olmadı. Az önce döndüm, eve çıkarken sağanak başladı ;D

Sercan TAŞTAN' Alıntı:
Nerdesiniz uçuş varsa hala gelmek isterim.

Sercan bey ne yazık ki yeni görüyorum mesajı.. Bir dahaki sefere bekleriz. Gerekirse koordinatlarını da atarım sahanın.

ali yalçın' Alıntı:
Emre abi bi pazarda atla Bursa ya gel yahu vallahi ayıp ediyorsun [emoji16]

Bahane bulma kocaeliye giden adam bursaya da gelir [emoji4]

Neden olmasın Ali :) Gelirim tabi ki. Sizi de bekleriz ama. 1.5 saat yol, bişey değil :)

Şafak ALTINTAŞ' Alıntı:
Emre abi nitro yalnız başına çekilmez ya ;D
Yedek olarak 1 elektrikli almakta fayda var. Nitro çalışmaz falan, boş dönme :laugh:

Yok yok, maşallah saat gibi işliyor. :D Tek tıkla alıyor, canavar gibi uçuyor :thumbup:

Bugün çok keyifli geçti, başta sahada yalnızdım, iki uçuş yaptım. Sonra uçakçı arkadaşlardan gelenler oldu, sohbet, muhabbet, uçuş derken, Ahmet abi (Atıcı) geldi, daha sonra uzun zamandır görüşemediğimiz Can (Şişmaneli) kardeşimiz geldi... Hasret gidermiş olduk. Sanırım 5 yada 6 uçuş yaptım. Nitronun uzun uçuşlarını düşünürsek, baya bir uçmuş oldum. Çok iyi geldi. Ahmet abi de uzun aradan sonra skidlerini yerden kesmiş oldu, heyecanını attı. Can iş çıkışı geldiği için eli boş geldi, bu hafta bizi izlemekle yetindi :)

Güzel bir pazar oldu :halay:

Bu gün hakikaten çok güzel bir gündü canlı canlı nx7 ' yi yakından görme şansım oldu.Emre ve Can ile sohbet ,muhabbet derken akşamı ettik.Bende uzun zaman sonra ellerim titreyerek uçuş yaptım . İnşallah ilerleyen zamanlarda acemiliği atarız. :halay: :halay:

İnsallah Eskisehir ekibimiz de büyüyor :halay: Bol kalabalık nice buluşmalar arkadaslar :)

Elinize sağlık, iyi bir gün geçirmişsiniz yagış olmaması büyük veli nimet olmuş, biz sahada bi arabaya bi dışarı resmen saklambaç oynadık:laugh:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Elinize Sağlık, Paylaşım için Teşekkürler. Ne zaman hafta sonu uçsak diye plan yapsak illa ki bir olay çıkıyor. O yüzden elinizdeki imkanın kıymetini iyi bilin dostlar.

Hastasıyız bu NX7'nin, görmek bile yetiyor. :halay: :halay:

İyiki tekim falan dememiş gitmişsin Emre. :thumbup:

Türker Akgün' Alıntı:
Hastasıyız bu NX7'nin, görmek bile yetiyor. :halay: :halay:

İyiki tekim falan dememiş gitmişsin Emre. :thumbup:

Bundan sonra tek mek bahane değil, yok öyle :) Bir tek nitrom yeter bana ;D

Yalnız uçuşlar biraz tedirgin ediyor, ama alışırım birkaç uçuş sonra diye düşünüyorum. İşin komiği, sahada karşılaştığımız arkadaşlarla konuşurken, hepimiz sürekli sahaya gittiğimizi, ama kimseye denk gelemediğimizi iddia ediyoruz, haftaiçi, haftasonu, herkes sürekli gelip tek başına uçuyor ;D Bence biraz daha sık gidersek, elbet bir gün karşılaşırız ;D

Emre Kaman' Alıntı:
Bundan sonra tek mek bahane değil, yok öyle :) Bir tek nitrom yeter bana ;D

Yalnız uçuşlar biraz tedirgin ediyor, ama alışırım birkaç uçuş sonra diye düşünüyorum. İşin komiği, sahada karşılaştığımız arkadaşlarla konuşurken, hepimiz sürekli sahaya gittiğimizi, ama kimseye denk gelemediğimizi iddia ediyoruz, haftaiçi, haftasonu, herkes sürekli gelip tek başına uçuyor ;D Bence biraz daha sık gidersek, elbet bir gün karşılaşırız ;D

Dediğine aynen katılıyorum Emre abi :thumbup: Hatta geçen ay biz uçuştan dönerken siz daha yeni ömürün oralardaydınız. ;D Biz genç kanatlar ekibi olarak cumartesi günleri saat 11/13 arası orda oluyoruz ayrıca pazar günleri eshavk ve bizlerinde extra uçuşları devam ediyor. :saygilar:

Bugun de Atli Spor Kulubu'nun helipedinin tozunu aldik

Hay maşallah Gaui kısrak gibi nazar değmesin :D