[Video]: Eskişehir Buluşmaları (Ana Başlık)
Ayiptir soylemesi, bugun de sahadaydik
Kac ucus yaptim bilmiyorum, 4'ten sonra saymayi biraktim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bolca half piro calistim, giris kismi artik oturdu, cikisi da oturmaya basladi. Ancak pespese baglama konusunda henuz eksikler var. Geziyor biraz heli
Hurricane calismalari devam. Ayrica ilk aileron tictoc'larimi da bugun denedim. Acikcasi elevator'den daha guzel oldular, ben de sasirdim
Ama guzel tictoc icin daha cok calismam lazim. Bunun disinda bolca ince ayar yapmaya calistim. Hem motor uzerinde, hem de governor uzerinde.
Bunlar gunun guzel kisimlari. Sonra isler biraz kotulesmeye basladi. Nazar degdi
Once bir miktar titresim problemi olustu, rescue az daha heliyi topraga dikiyordu, son anda kurtardim. Brain loglari sag olsun, motorun titresiminin yukseldigini gordum, once zengin oldugunu dusundum, bir tik kistim, baktim daha kotu oldu, iki tik actim, derken o isi hallettim.
Ardindan daha kotusu oldu. Daha once Kocaeli'de oldugu gibi, kuyruk servosu uctu! Ustelik henuz 2-3 haftalikti. Ayrica bu sefer havadayken uctu, heli basladi donmeye...
Ama inmeyi basardim. Dun degistirdigim skid bugun ayni yerden kirildi sadece... Biraz sert bi inis oldu, ama Allahtan heli yatmadi.
Sonuc olarak sadece arka skid ile bu badireyi atlatmis olduk. Ama bu servolar neden ucuyor, bu daha onemli bir durum. Fikri olan??