[Davet]: 18-19 EKİM 2014 ANKARA BULUŞMASI

Evet haftasonu yağışlı, bu durumda biraz sıkıntı olabilir. Ancak hava bu, 2 güne değişebilir bişeyler :lollol:

Ynt: [Davet]: 18-19 EKİM 2014 ANKARA BULUŞMASI

Akın Bulat' Alıntı:
Üzgünüm arkadaşlar ben katılamıyorum bu kez. Sıradan bir çay kahve muhabbeti bile güzel olurdu. Bence siz buluşun yine de, sadece bir iki kez gördük birbirimizi, sezon kapanıyor diye öyle kalmasın hatta mümkünse geleceğe dönük düzenli toplantılar yapan birbirine yardımcı olan bir ekip olalım.

Aynı fikirdeyim

O halde tarih saati kararlaştıralım, olmad çay içeriz :)

ogulcan acar' Alıntı:
Karar verin gok gurultulu mu yoksa guneslimi hava :)
cumartesi hava biraz soğuk ama en azından yağışlı değil arkadaşlar ;)

Gecen haftada soguktu sikinti olmadi abi yagis yoksa bisiler yapmak lazim :)

Bana uyar mekan aynimi yine

Isa Sarı' Alıntı:
Evet, mekan orası olsun yine bence.

Yalnız arkadaşlar Eryaman yakınlarında birileri var mı beni alabilecek? Çünkü oğlan bende haftasonu üşütüp hasta etmeyelim otobüs dolmuşla gelirken.

Beyler maalesef bu hafta sonu ben gelemeyeceğim. Planlar değişti (evli olmanın getirisi). Haftaya yapsak nasıl olur?

Ynt: [Davet]: 18-19 EKİM 2014 ANKARA BULUŞMASI

Isa Sarı' Alıntı:
Beyler maalesef bu hafta sonu ben gelemeyeceğim. Planlar değişti (evli olmanın getirisi). Haftaya yapsak nasıl olur?

Bana uyar [emoji1] hem seninle şu quad toplama hakkında konuşmam lazım benim de bayağı niyetim var o ise.

Galaxy Nexus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftaya yapalım ;) belki çarşamba günü hava güzel olabilir, resmi tatili değerlendirmek lazım.

Evet, Çarşambayı değerlendirmek lazım. Ama şansa bak ki, hava hep bizim buluşmaya uygun tarihlerde ya yağmurlu, ya kapalı :) Yine de 29 Ekim bulutlu, yağmur görünmüyor.

Akın, ben artık girişeceğim quad toplama işine. DJI F450 veya F550 kit aklıma yatıyor. Yanına bir de Turnigy 9XR kumanda, tadından yenmez :) Sen 250'lik mi toplayacaksın?

Serdar da toplamak istiyor. Birlikte oturup konuşalım. Hatta şu quadçıların yanına gidelim bir ara, onlardan da fikir alırız :)

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

guzel bulusma olmus arkadaslar birsonraki bulusmada bende modellerimle aranizda olmak isterim
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

bide filinon en ufagi ile