Ynt: [Davet]: 18-19 EKİM 2014 ANKARA BULUŞMASI
Kesinlikle +1 diyorum. Bazı arkadaşlarım var 4-5 kez geniş geniş alan turu atıyor bir sekiz çiziyor oh diyor hareket yapmak umrunda bile değil. Kullanıma göre değişir Rasim' e son derece katılıyorum.
Rasim Öztürk' Alıntı:Ben böyle yapamıyorum her zaman, çoğu hobi gönüllüsünün de yapabildiğini sanmıyorum. v922 6 kanal bir mikro model. Motor bir yerden sonra bayılıyor olabilir, kuyruk ani manevralarda kaçırıyor olabilir veya başka sıkıntıları olabilir. Ama youtube'a girelim, bu heli ile de neler neler yapabilenler var. Şimdi biz o tip hareketleri yapamıyoruz diye bunun üstü modelleri hiçbir zaman "hak edemeyecek" miyiz?
Bu hobiye işte kararınca bir para ayırıyorum. Bu hayatın akışına göre zaman zaman azalıyor zaman zaman artıyor. Elimdeki modelleri ne kadar çok kırarsam, ne kadar çok masraf çıkarırsam ileriye dönük planlarımı o kadar öteliyorum. Ne kadar işler yolunda giderse "gönlümden geçen" bir başka modeli o kadar erken alabiliyorum. Bu aralar örneğin, mcpx bl ye 1 kanopi, 1 skid, 2 kuyruk, 1 frame aldım 140 liraya yakın tuttu... Gaui ye bir esc aldım en azından 60-70 lira o tuttu... Planlar ötelendi Hak etme olarak değerlendirirsek çoğu modelcinin v911 veya v922 v977 bandında kalması lazımdı.
Kesinlikle +1 diyorum. Bazı arkadaşlarım var 4-5 kez geniş geniş alan turu atıyor bir sekiz çiziyor oh diyor hareket yapmak umrunda bile değil. Kullanıma göre değişir Rasim' e son derece katılıyorum.