Blade 180 CFX Tavsiye Edilen Upgrade ve Öneriler
Abi lynx işte Carbon shaftın şöyle bir avantajı olabilir. En ufak eğilme yapmıyor. Direk çatlıyor. Kırım sonrası acaba shaft eğildimi eğilmedimi diye düşünmüyoruz. Tabi bu avantaj sayılırsa
Aynen dediğin gibi Emre Abi Bazen sırf parçanın renginden dolayı upgrade malzeme alanlar bile var. Benim gibi
Abi ilk kırım sonrası deneyeceğim
Mehmet Kucuksari' Alıntı:Anladım Şimdi oldu
Bu Lynx ne enteresan firma. Daha önceki küçük modellerde Blade main shaft hafif olsun diye karbon yaparlard, Lynx hemen metal upgrade çıkarırdı Adamlar şimdi metal yapıyorlar, bu sefer de carbon downgrade yapıyor f:
Abi lynx işte Carbon shaftın şöyle bir avantajı olabilir. En ufak eğilme yapmıyor. Direk çatlıyor. Kırım sonrası acaba shaft eğildimi eğilmedimi diye düşünmüyoruz. Tabi bu avantaj sayılırsa
Emre Kaman' Alıntı:. (nokta)
Abi sadece blade modeller alıp, lynx çıkardığı tüm "upgrade"leri üzerine doldurmayı misyon edinmiş insanlar var. Hatta aynı parça için iki farklı upgrade çıkmışsa, ikisini aynı anda kullanamayacağı için aynı blade modelinden bi tane alanlar varmış
Aynen dediğin gibi Emre Abi Bazen sırf parçanın renginden dolayı upgrade malzeme alanlar bile var. Benim gibi
Mustafa Güney' Alıntı:Vaaayyy Oğuzhan... Olmuş bu. .... Bi dene de ben de sonuca göre şaft almam.
Abi ilk kırım sonrası deneyeceğim