Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
aynen öyle bu işle uğraşıyorsak en önemli parçamız tüm parçalarımızMevzuyu "kalitesiz konnektörlerin direnci" diye bağlayabilirmiyiz?
sağolasın çok teşekkür ederim uçak günden güne tamamlanıp maiden günü yaklaştıkça heyecanım katbekat artıyor. Nasipse önümüzdeki hafta havalandırıcam inşallahhayırlı olsun uğurlu olsun ne zamandır takip ediyordum sorunun çözüldüğüne sevindim maiden ne zaman kısmetse
Hadi gözün Serhat Sorun sonunda çözülmüş.ve en sonunda sorunu ortadan kaldırmayı başarabildim
sağol abi motor açısını düzeltip havalandırıcam inşallahHadi gözün Serhat Sorun sonunda çözülmüş.
o yüzden ben bi bungee yapmalıyım affı yok gerçekten ağır hasar verebiliyo.Onu bunu bilmem de eline çok dikkat et!
hemmen yazdım mesajımı teşekkür ederim @Mustafa Koç arkadaşımızda yunuseli hava alanında uçuş yapılabiliğini söyledi kocaa hava alanımız varmış rc için bende çayır çimen arıyodum google maptanBence sen en iyisi bir Bursa buluşmasına @Ali Yalçın yanına git. Onlar sana maiden konusunda yardımcı olurlar. Hem de bu vesileyle Bursa ekibi ile tanışmış olursun
Koca Ankara'da şöyle bi ekip bulamadımhemmen yazdım mesajımı teşekkür ederim @Mustafa Koç arkadaşımızda yunuseli hava alanında uçuş yapılabiliğini söyledi kocaa hava alanımız varmış rc için bende çayır çimen arıyodum google maptan
bursaya gelirseniz beklerizKoca Ankara'da şöyle bi ekip bulamadım