lipo ve esc konnektörlerini söküp takarken sert bir hareket ile yapıya zarar vermemek için araya bir switch koymayı düşünüyorum fotoğraftaki iş görür mü?
You must be registered for see images attach
Böyle giderse buluşmalara ya İstanbul'a ya Bursa'ya gideceğim zatenbursaya gelirseniz bekleriz
Yapıya zarar verme derken ?? Hiç bir modelde ana güç sistemi olan Lipo- ESC arasına böyle bir switch kullanmıyoruz. Özellikle model büyüdükçe çekilen akım özellikle pik değerlerde çok yükseldiği için bu tür araya konulan anahtar ileri de extra sıkıntı kaynağı olacaktır.lipo ve esc konnektörlerini söküp takarken sert bir hareket ile yapıya zarar vermemek için araya bir switch koymayı düşünüyorum fotoğraftaki iş görür mü?
konnektörler birbirlerine sıkı girdiği için sökerken kuvvet uygulamam gerekiyor birden çıkıpta strafor yapıyı kırmamaktan bahsettim.Yapıya zarar verme derken ??
Alıcı yeterince akım veremiyor olabilir.çünkü ben de mg996r servo motoru çalıştıramadım. Akım yetmedi diye düşunüyorum abinin kumandayla be alıcıyla benim herşey aynı zaten...Başka pil ile denedin mi? enerji yetmiyor gibi göründü bana. Daha önce kabloyu değiştirdiğimde gürültü azaldı demişsin. Ya pil yeterli akımı veremiyor ya alıcı yeterli akımı veremiyor ya da yine kablo yeterli akımı iletimi iletemiyor bence.
çok teşekkür ederim abi . rckolik ve üyeleri baştan sona baş ucu kaynağım oldu ve olmaya devam edicek. bizlere böylesine güzel bir platform sunduğunuz için çok şanslıyız. duruşa gelince uçaktan önce ben kalkıcaktım neredeyseHadi gözün aydın Serhat, azmettin, araştırdın, okudun ve sordun. Yani kısaca emek sarfettin ve çok şükür sonucu da güzel oldu
Video düzenleme de çok şık olmuş, keyifle izledim Özellikle modelin ilk kalkış anındaki vucüd dilin zaten olayı özetliyor
seviyoruz abi seniYok... Olmamış! Fırlattığın rampaya indirmeliydin.