[Anket]: Scale Fuselage Projesi - 600 sınıf - %100 Yerli Üretim Model Seçim Anketi
İshak bey , konu eski olsa da güncelliğini yitirdiğini pek söyleyemeyiz..
, sadece yaşam yolumda olan bir takım makas değişiklikleri sebebiyle , beklemede kaldı ......
Bu arada sizin scale de gerçekten çok güzel olmuş , buradan tebrik edeyim..Maşallah diyelim de , zira bu modeller nazarı resmen kendine mıknatıs gibi çekiyor...Kırımsız ve güzel uçaşları bol olsun inşallah...
Scale model işi zevk işi tabii ki, orta yaş ve üzeri modelciler için daha ideal oluyor , jet ranger benim de çok sevdiğim bir model , hem yapması diğerlerine nazaran kolay , hem bilinen bir model olması hesabıyle , helikopter model işini bilmeyenlerin bile göz aşinası olduğu bir model...Çok palli rotor istemiyor , kuyrukta angle aktarma istemiyor , retract gibi ince işçilikli ayarlamalar falan istemiyor...Md500 gibi...
Ben bu anketi yaparken , asıl amacım , hem scale model nabzını , tansiyonunu ölçmekti ,ve gördüm ki , sadece 37 oy kullanımı ile ilgi seviyesini az çok ölçmüş oldum , hem de , 3D yapmak istese de yapamayan (ben gibi ) ya da hoşlanmayan ama modelcilikle ilgilenmek isteyen modelci adaylarına , helikopter aşkını başka bir açıdan aşılamaktı...
Esasen ec145 Rega modeline ayrı bir hayranlığım olsa da , ankette Airwolf da oldukça sevilen bir model çıktı...Ben de projeye Airwolf ile başladım.Planlarını çizmeye başladım...Hatta kalıbı için lazım olan malzemeleri de aldım.Yetmedi , hata yapmamak için , 600 sınıf bir model bile aldım...Ne var ki , işimden zaman kalmaması sebebiyle projeye zaman ayıramıyorum.
Madem konu güncellenmiş oldu , yeni gören arkadaşlarımızı da bilgilendirme açısından , proje halen devam ediyor arkadaşlar
, sadece sırasını bekliyor...
Henüz 3. görünüşü çıkarmadım ama 600 esp ölçülerine göre çizim biraz şekillendi...
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol