Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Anket]: Scale Fuselage Projesi - 600 sınıf - %100 Yerli Üretim Model Seçim Anketi
İmalata başladığımda adım adım göreceksin inşallah Servet...El yatırması fiberglass işçiliği diyelim...Dediğin yöntemler hem ağır hem maliyetli olur....
Rasim , fırın mırın sorduğuna göre sen bu işten çaktırmadan anlıyorsun herhalde......
Kalıbı jelkot , epoksi reçine , kumaş cam elyaf malzemelerini kullanarak yapmayı düşüyorum.Takviye olarak yine kalın cam elyaf ve polyester ile sağlamlaştıracağım.
Fırın imkanım yok , çok olsa oto boyacı bir arkadaşım var , onun fırında boya atabilirim en çok.......
Merak etme Servet , nitril eldivenimi zaten takacağım , ama bunlar kimyasal tabi , affı olmaz biliyorum.....
Yakışıklıya gelince , bizden geçti artık ,iltifatına teşekkür ederim , bilakis sizlerden bekliyoruz gerçek resimli avatarlar.Belki ilerde buluşmalarda falan karşılaşırsak , tanıması kolay olur.......