ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

Lineerda gayet normal idle up a al o zaman kaçırmıyorsa sorun yok yarın izmire dönücem inşallah hava müsaitse 2 pil uçucam

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kadir abi bi ara getir de 'Tekrar' şunu bi uçurayım [emoji2]

Tabi deniz bende neden bu sağlam diye düşünüyordum:laugh:)

Ynt: ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

Abi hala video bekliyoruz :)

ogulcan acar' Alıntı:
Abi hala video bekliyoruz :)

Bu gidişle biraz zor aileron servosu arızalandı,, yenisini almam lazım :(

kadir kocaman' Alıntı:
Bu gidişle biraz zor aileron servosu arızalandı,, yenisini almam lazım :(
Hayırdır Kadir Bey, nasıl oldu da arızalandı :-\ Siz servo kolunu kesme modifikasyonu yaptınız değil mi ??

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Hayırdır Kadir Bey, nasıl oldu da arızalandı :-\ Siz servo kolunu kesme modifikasyonu yaptınız değil mi ??

Yapmadım Mehmet Abi,
açıkcası gözüm yemedi ilk model de, geçen gün bir den bire helikopter sağa yattı kadırırken hiç bir kırım v.s. de geçişmemişti,, bayadır uçamadım da hatta zeminden ve ünitenin oynamasından sanmıştım ama değilmiş, neyse bir kaç uçuş zorlana yaptı hatta flybarless sistem bir kaç defa kendini yeniden başlattı dün akşam Deniz le Berkayın yanına gittiğim de Berkay fark etti servoyu açtık içindeki dişlinin biri gitmiş değiştirdik ama yinede olmadı servo çok ısınıyor ve çalışmıyor, evde de denedim tekrar sistemi yeniden başlatacak kadar ısınıyor ve çalışmıyor. bu mikrolarda şansım yok sanırım.

Bu tip standard servolarin en buyuk problemi ne yazık ki :( Hatırlarsan model ilk çıktığında bu konudaki riski belirtmiştik, keske paylaştığım o modu yapsaydınız.

Neyse cok da buyuk problem degil aslında. Yenisi gelince kaldığın yerden devam edersin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu tip standard servolarin en buyuk problemi ne yazık ki :( Hatırlarsan model ilk çıktığında bu konudaki riski belirtmiştik, keske paylaştığım o modu yapsaydınız.

Neyse cok da buyuk problem degil aslında. Yenisi gelince kaldığın yerden devam edersin :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sabah Berkay la da görüşüyorduk da sanırım helileri elden çıkarıp depron bir uçakla yola devam etmek en mantıklısı olacak Mehmet Abi.

kadir kocaman' Alıntı:
Sabah Berkay la da görüşüyorduk da sanırım helileri elden çıkarıp depron bir uçakla yola devam etmek en mantıklısı olacak Mehmet Abi.
450 dursun da su 150yi sat uğraşma abi [emoji106]

kadir kocaman' Alıntı:
Kadir yapma etme :) Inan büyütülecek bir şey yok. Altı üstü 1 servo. Insanın başına neler geliyor, o yüzden bence moral bozulacak bir şey yok. Kaldı ki helici adama bu saatten sonra Depron uçak zevk falan vermez :D

Berkay35' Alıntı:
450 dursun da su 150yi sat uğraşma abi [emoji106]
Bence bu kadar için çok erken. 1 servo alıp, değiştirip gerekli modifikasyonu yapıp, kullanmaya devam etmek lazım. Netice ürün sıfır. Şimdi satmaya çalışsa, Türkiye'de mikro piyasası malum.

Kadir yapma etme :) Inan büyütülecek bir şey yok. Altı üstü 1 servo. Insanın başına neler geliyor, o yüzden bence moral bozulacak bir şey yok. Kaldı ki helici adama bu saatten sonra Depron uçak zevk falan vermez :D
Bence bu kadar için çok erken. 1 servo alıp, değiştirip gerekli modifikasyonu yapıp, kullanmaya devam etmek lazım. Netice ürün sıfır. Şimdi satmaya çalışsa, Türkiye'de mikro piyasası malum.

Valla Mehmet Ab,i
bıktım bu helilerle uğraşmak dan daha kaç defa uçtu ki

şöyle bir haber buldum adamlar bu servonun uyumlu olduğunu yazmışlar
aynı özellikler de metal dişlli

bu servo var alıp taksam mı ki diyorum.

Bu arada eski servonun bir kablosu koptu değdirince çalışıyor orayı lehimletip dişlileri tekradan takıp deneyim akşama inşallah bununda ünitesi yanmaz .... Gerçekden sıkıldım artık hiç bir şey yolunda gitmiyor.

Kadir abi yapma ya model cok guzel yana yatmasina da yapacak bisey yok sanada sormustum ya 90 derece yaptim ama yinede yatiyo yana diye heliyi kaldirdiktan sonra hic kayma olmuyo hersey skidleri yerden kesene kadar

ogulcan acar' Alıntı:
Kadir abi yapma ya model cok guzel yana yatmasina da yapacak bisey yok sanada sormustum ya 90 derece yaptim ama yinede yatiyo yana diye heliyi kaldirdiktan sonra hic kayma olmuyo hersey skidleri yerden kesene kadar

Haklısın da Oğulcan, canım sıkıldı işte... Bu arada senin sorduğun parçaya bakamadım ne lazım dı halen halen lazımmı?

Normalde biliyorsun Cyclic servoların aynı marka ve model olması önerilir. Bu yüzden almayı düşündüğün servo Align ne kadar 1-1 kopyası emin olmak lazım

Kabloyu güzelce lehim yapıp, izole edip ondan sonra karta takarsan bir sıkıntı olmayacaktır Kadir