ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız
Kadir Bey bu kadar moralinizi bozmayın.Bu bir tercih meselesiydi , ve herkes kendi kararında öyle ya da böyle haklıdır çünkü kimse kimsenin o an için maddi ,manevi durumunu tahmin edemez.
Hiç Align uçurmadım , ama dünyaya bu hobiyi yayan ve ardından boynuz kulak misali kaliteli firmaların , güzel işler çıkarmasına neden olan bir firmadır Align.
Tüm modellerini de biz orta derece kullanıcılar için gerek ekonomik gerek performans olarak da gayet yeterli görüyorum.Hataları yok mudur , tabiki vardır , v1-v2-v3-dfc-dominatör gibi tasarımlar düzeltilmeye ve çağa ayak uydurmaya çalışarak ilerliyor.
Aslında sorun kalite değil de , sınıfın zorluğundan kaynaklı.130-150 , bunlar zor sınıf.Hem mikrolardan az daha iri ve ağır , hem 450 kadar güçlü ama tabiri caizse parçaları kemikli olamıyor.
Bu da minik bir düşmede , ciddi kırım-hasar-onarım ve tamirat demek.Evet , 100 lük sınıfta Align umduğunu bulamadı , fiyat performans açısından kullanıcıya pahalı geldi, sorunları çözemedi Align.922 çıktı , piyasayı aldı götürdü, şimdi 977 diyorlar ama onuda kullandım, bence 922 kadar kullanıcı dostu bir model değil.Model kuvvetli olmuş brushless motorla ama , bu da daha agresif uçuş ve daha kuvvetli kırım demek.150 Align de böyle , minikliğine göre güçlü model, acemi işi değil, ancak usta bir pilotun , uçuş aralarında , tatlı niyetine uçacağı bir model.
İhtiyaçlarımızı iyi belirleyip , ona göre seçimler yapmak bize düşüyor.Yoksa her modelin servosu da bozulur , ayarı da kaçar vs. vs. Zorluklar çıkabilir , onca emek , onca para , bir servo sıkıntısı için heba edilmemeli bana göre.Mesut ustayı tanımayan yoktur , adam ayakkabıya pal takar uçurur model niyetine ama , bu şansızlıklar bir ara ona bile musallat oldu ki , şimdi helisine dokunmayıp uçaklarla idare ediyor
...Tabii ki bir süreliğine.
Bence siz de üzülmeyin , memleket meselesi de değil , biraz uzak durun o modelden , ya da soğuduysanız satın , zaten siz bıraksanız da , heli sevgisi sizi bırakmayacak , ileride illa dürter bir model daha almak için.....