ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

kadir kocaman' Alıntı:
Abisi ile resimleri...
Maşallah maşallah diyelim, nazar değmesin :thumbup: Bugün maiden uçuşunu yapabildik mi peki Kadir :rolleyes:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Maşallah maşallah diyelim, nazar değmesin :thumbup: Bugün maiden uçuşunu yapabildik mi peki Kadir :rolleyes:

Malesef Mehmet Abi,
1 saat önce ayarları tekrar bitirip dışarı çıktım ama rüzgardan geri dönmek zorunda kaldım,, İzmir de yapılaşmadan dolayı bu termal rüzgarlar malesef akşam üzeri hobi için elverişli değil inşallah salı günü maiden yapıcam.

kadir kocaman' Alıntı:
Malesef Mehmet Abi,
1 saat önce ayarları tekrar bitirip dışarı çıktım ama rüzgardan geri dönmek zorunda kaldım,, İzmir de yapılaşmadan dolayı bu termal rüzgarlar malesef akşam üzeri hobi için elverişli değil inşallah salı günü maiden yapıcam.
Anladım, neyse salıya kadar bekleriz bize :yuppi:

iyi geceler forum,,, bugün aramıza bir 150 daha katılmış ;Oğuzcan arkadaşımız bir şey yazmamış ama bugün benden açı ayarları konusunda yardım istemişti.. güle güle kullan Oğuzcan ben daha maiden falan yapamadım sanırım bir hafta daha helilere vakit ayıramıyacam inşallah senden güzel bir hard 3d ile bir maiden gelir :) şaka bir yana gaza gelme birden model mermiden farksız ilk kullanımda .....

Ynt: ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

kadir kocaman' Alıntı:
iyi geceler forum,,, bugün aramıza bir 150 daha katılmış ;Oğuzcan arkadaşımız bir şey yazmamış ama bugün benden açı ayarları konusunda yardım istemişti.. güle güle kullan Oğuzcan ben daha maiden falan yapamadım sanırım bir hafta daha helilere vakit ayıramıyacam inşallah senden güzel bir hard 3d ile bir maiden gelir :) şaka bir yana gaza gelme birden model mermiden farksız ilk kullanımda .....
Kadir abi model geleli 10 gun falan oldu nerdeyse ama ben bugun geldim ankaraya daha ilk kez elime bugun aldim modeli :) evin icinde bi ufak uctum ama eksi aci problem mermi gibi yere cakiyo gercekten modeli senin tariflerle biseyler yaptim bakalim yarin cimlikte denicem eger olmussa video yolda bilin :)

Ogulcan ne yaptın yine kaşla göz arası :eek: Seni de hiç boş bırakmaya gelmiyor valla :laugh: :D Neyse şaka bir yana yeni oyuncağın hayırlı olsun :thumbup: Bakalım ilk uçuş videosu kimden gelecek, merakla takipteyiz ;)

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Ogulcan ne yaptın yine kaşla göz arası :eek: Seni de hiç boş bırakmaya gelmiyor valla :laugh: :D Neyse şaka bir yana yeni oyuncağın hayırlı olsun :thumbup: Bakalım ilk uçuş videosu kimden gelecek, merakla takipteyiz ;)
Saol abi tesekkur ederim :) bakalim kadir abinin soledikleri olduysa yarin gelir video :)

Hayırlı olsun Oğulcan, güle güle kullan. :thumbup:

Doğru yaptıysan olur link ayarı vs yok zaten video da benden 1 hafta daha zor :laugh:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kadir kocaman' Alıntı:
Doğru yaptıysan olur link ayarı vs yok zaten video da benden 1 hafta daha zor :laugh:

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Abi gazi ortaya alip servolari 90 derece ayarlayinca bisey farketmiyo yine eksi aci aliyo gaz %50 altindayken bende gazi sifirlayip yaptim butun islemi yaparken problem yok ama kayit ettikten sonra eski haline geri donuyo ayarlari kaydetmiyo anlicagin bi yerde yanlis yapiyorum ama nerde anlamadim

ogulcan acar' Alıntı:
Abi gazi ortaya alip servolari 90 derece ayarlayinca bisey farketmiyo yine eksi aci aliyo gaz %50 altindayken bende gazi sifirlayip yaptim butun islemi yaparken problem yok ama kayit ettikten sonra eski haline geri donuyo ayarlari kaydetmiyo anlicagin bi yerde yanlis yapiyorum ama nerde anlamadim

Bir yerde hata yapıyorsun bence de aşağı da ayrıntılı yazıyorum yapamazsan telefon ile görüşelim,

1- idle up mod ve hold a 0-25-50-75-100 pitch curve gir, hatta normal modda da bu curve i kullan.
2- hold çelili iken stick i ortaya getirdiğinde servoların hepsini 90 derece olacak şekilde rudder komutu ile kumandadan ayarla, setup tuşuna her basışta değişik servoyu kontrol ediyor , en son da da aileron ve pitch servosunun aynı anda hareket ettiğini görüceksin. o aşamada palleri arkada birleştir rudder ile birbirlerine paralel olmasını sağla. ve tekrardan setup tuşuna bas. yeşil ışık yanıp heli aktif olacaktır.
youtube da bununla ilgili bir video da var çözemezsen haber ver müsait bir anımda bakıp yazayım linkini.

Ayarlar tamamdir evin icinde denedim yine ama baktim model gidiyo biraktim yarin bahcede ucmus video yuda paylasmis olurum buyuk ihtimal

ogulcan acar' Alıntı:
Ayarlar tamamdir evin icinde denedim yine ama baktim model gidiyo biraktim yarin bahcede ucmus video yuda paylasmis olurum buyuk ihtimal

evin içinde kontrol edemezsin onu gönder bakalım videoyu,,, ayarları nasıl halletin son yazdığım gibimi?

Ynt: Gunaydin Forum

Evet abi yazdigin gibi yaptim ama bi tane leveler bulmam lazim cok kayiyo heli