ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu da nerden çıktı şimdi :-\ Çoğu kumandayı HOLD çekili iken açarsan alarm veriyor zaten. Şimdi HOLD iki defa kontrol etmek zorundayız :embarras: Böyle bir terslik nasıl olabilir ki :eek:

Mehmet abi hold da benim kumanda alarm vermiyor açıksa yada öyle ayarladım belki hatırlamıyorum, dediğin gibi zaten hold kapalı olmalı pili takarken heli hazır hale gelince aktif ederseniz zaten sorun yok normal şu anda herşey ümitenin düzeltmesi vs

Ynt: ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

Abi hala video bekliyoruz nerde kaldi ki :):)

yükleme şimdi bitti biraz uzun olmuş

Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Vay vay vayyyy heyecan git gide artıyor. :bravo:

Güle güle kullan Kadir, nice kırımsız uçuşlar olsun. :thumbup:

İnsanı uçurmak için cezbeden bir yapısı var. :laugh: Merakla uçarken ne hissettireceğini duymak ve görmek istiyoruz. :RCKolik:

Bu seref bize ait Kadir :thumbup: Uzun oldu demissin ama nasil bitti sahsen anlamadım. Gerek cekim, gerekse detayli anlatim ile super bir inceleme olmus :thumbup:

Esinin ellerine, senin de dillerine saglik kardesim. Cantasi ile gercekten guzel bir set. Olmadan once de tum arastirmalar yapilmis, olasi yasanacak problemlerin cozumu bile hazir :thumbup:

Sira geldi Maiden ucusuna ;) Naisl gecit ucus, video ne zaman hazir olur :rolleyes:

Bu arada unutmadan bu videoyu konunun 2.mesajina da ilave ettim :halay:

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bu seref bize ait Kadir :thumbup: Uzun oldu demissin ama nasil bitti sahsen anlamadım. Gerek cekim, gerekse detayli anlatim ile super bir inceleme olmus :thumbup:

Esinin ellerine, senin de dillerine saglik kardesim. Cantasi ile gercekten guzel bir set. Olmadan once de tum arastirmalar yapilmis, olasi yasanacak problemlerin cozumu bile hazir :thumbup:

Sira geldi Maiden ucusuna ;) Naisl gecit ucus, video ne zaman hazir olur :rolleyes:

Bu arada unutmadan bu videoyu konunun 2.mesajina da ilave ettim :halay:

Teşekkür ederim Mehmet abi, maiden da helinin açı ayarlarını yapmadığım için çok kötüydü ama eve dönünce düzelttim yarın sabahdan inşallah maiden yaparım videoyu da çekerim

Hayırlı olsun kadir bey kırımsız uçuşlar

Ynt: ALIGN TREX 150 DFC Süper Combo : Yeni Kartalımız

Eline saglik abi video 10 numara olmus [emoji106] ozellikle son konusmaya yarildim hahahaha

Abi hayırlı olsun bi gün ucururken videosunu atarsak görürsün :D

Hayırlı olsun. Bana blade 130x'den daha ufak duruyormuş gibi geldi.

Ben de uçuş videosunu bekleyenlerdenim.

İzmirde rüzgar oldukça hızlı uçuşu yarına erteleyebiliriz

Kadir bey öncelikle selamlar uzun zamandır foruma bakamamıştım abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun model çok iyi :thumbup: inşallah kırımsız güzel uçuşlar yaparsın abi bu arada konuda maiden videosu göremedim onuda sabırsızlıkla bekliyorum bende solo pro 180 var ama bi türlü uçurmak nasip olmadı :rolleyes: model gerçetkten çok iyi özellikleri var outrunner motor olması metal swashplate olması ve servoları cidden çok iyi tek dezavantajı bence 3gx unite olması sanırım bu karadan güzel özelliğin yanında 3gx de göze batacağını sanmıyorum kutusu ve taşıma çantası olayı çok şık olmuş hakkaten abi bir sorum olucak acaba 450 combo kitlerdeki gibi bu uniteyide direk align veya futaba kumandalarada bağlayabiliyormuyuz yoksa direk spektrum veya jr tarzı bir kumandadaki gibi alıcımı almamız lazım ?

Recep Şurgun' Alıntı:
Kadir bey öncelikle selamlar uzun zamandır foruma bakamamıştım abi öncelikle hayırlı uğurlu olsun model çok iyi :thumbup: inşallah kırımsız güzel uçuşlar yaparsın abi bu arada konuda maiden videosu göremedim onuda sabırsızlıkla bekliyorum bende solo pro 180 var ama bi türlü uçurmak nasip olmadı :rolleyes: model gerçetkten çok iyi özellikleri var outrunner motor olması metal swashplate olması ve servoları cidden çok iyi tek dezavantajı bence 3gx unite olması sanırım bu karadan güzel özelliğin yanında 3gx de göze batacağını sanmıyorum kutusu ve taşıma çantası olayı çok şık olmuş hakkaten abi bir sorum olucak acaba 450 combo kitlerdeki gibi bu uniteyide direk align veya futaba kumandalarada bağlayabiliyormuyuz yoksa direk spektrum veya jr tarzı bir kumandadaki gibi alıcımı almamız lazım ?

Merhaba teşekkürler, ünite bütün kumandalarla bind oluyor jr ve spectrum olanlarla satalite lazım sadece, ünite nin bir falsosunu görmedim şimdilik açı ayarları tam olmamasına rağmen rüzgarlı havada ip gibi durdu açı ayarlarını halledince güzel bir havada video atıcam foruma

Abisi ile resimleri

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol