Sumer Yamaner
Moderator
- Web sitesi
- www.sumeryamaner.com
- İlgi Alanı
- Uçak
50-55 CC Model Toplama
Hahahaaa... Birileri heveslenmiş birden.
Şimdi buradan nasıl yardım edicez ki? İstersen İstanbul Konya gidiş dönüş business class biletimi gönder gelip yapayım!
Şaka bir yana, ya 0.8 tel sipariş edeceksin ya da daha büyük halka bulacaksın. Başka nasıl yardım edebiliriz ki?!
Doğuş' Alıntı:Uçağı 6 aydır uçuramadım. Sanıyorum ki üzerimde bir tedirginlik var. Hatta 6-7 aydır bir model bile uçurmamış olabilirim. Kısa zamanda modeli gökyüzü ile buluşturmak istiyorum. Ama bir konuda yerimde sayıyorum. Rudder pull-pull sistem. İlk yaptığımda pull-pull teli tam gerginliği yakalayamamıştı. Tekrar yaparım dedim sistemi söktüm. Tekrar bir tel buldum. O tel ile yaptım 0.8mm idi telin kalınlığı. Promodel'den almıştım. Onunla yaptım. Bu seferde rudder üzerindeki yekeyi söktü tel. Ardından rudder menteşeleri asılınca elimde kaldı. Şimdi ise benim tekrardan pull-pull sistemini yapmam lazım. O nedenle promodelden tekrar aynı ürünü aldım. Ama ürün 1mm geldi ve buda pull pull telini bağlarken içine geçirdiğimiz telden geçmedi. Onun iç çapı 2mmidi. Ya 2mm çaptan daha büyük bir sıkıştırma aparatı bulmam lazım. Yada 0.8mm tel. İşin içinden çıkamadım ürünü veya muadilini bulamadım. Sizlere danışmak istedim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Hahahaaa... Birileri heveslenmiş birden.
Şimdi buradan nasıl yardım edicez ki? İstersen İstanbul Konya gidiş dönüş business class biletimi gönder gelip yapayım!
Şaka bir yana, ya 0.8 tel sipariş edeceksin ya da daha büyük halka bulacaksın. Başka nasıl yardım edebiliriz ki?!