Beklediğim orta gelmiş, golü atalım o zaman
Öncelikle senin incelediğin forumlar hangileri bilmiyorum fakat Rckolik için konuşacak olursak, Mikado markası ile ilgili olarak forumda az konu var denmesini hakaret olarak algılarım
Align align deyip duruyorlar, 550L hakkında kullanıcılarının paylaşımlarına bakıyorsun, pek birşey göremiyorsun. Şükür ki İbrahim son zamanlarda çok güzel bir montaj konusu hazırladı da birşeyler çıktı ortaya... Ondan önce İlker abi tanıtım konusunu açmıştı ve ben de yurtdışı kaynaklı bir kıyaslama/montaj konusunu çeviri yapıp forumda paylaşmıştım (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)
Mikadoya gelirsek, haklısın pek bir paylaşım yoktu, uzun süre şahsi çabalarımla sürdü. İlker abinin eskilerden bir logo500 konusu vardı heliteknik zamanlarından ama kimse modeli aktif kullanmadığından güncel bir paylaşım da olmuyordu. Geçen yıl nisan ayında 600sx aldım ve gerisi geldi. Bir süre "öteki, beriki, diğerleri" gibi yerlerde sürdürdüm paylaşımlarımı... Sonra Mikado alt bölümleri talep ettim ve içlerini doldurmaya başladım. (
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
)
Yani kastettiğin hangi forumlar bilmiyorum ama yurtiçinde zaten
rckolik harici kaliteli rcheli/uçak/multi forumu yok. Burda da mikado hakkında yeterli paylaşım var diye düşünüyorum. Yani ukalalık olmasın da, zibilyon tane paylaşımı kıt kullanıcının kullandığı bir heli yerine mikado kullanmayı tercih ederdim. 3500 tane mesajım arasından illaki sorularına bir cevap bulursun, bulmazsan sorarsın beraber bulmaya çalışırız. Yurtdışı forumlar diyorsan sadece helifreakte marka ile ilgili 9700 tane konu 120000 tane mesaj var.
Ünite konusuna gelirsek, merak etme align ile gelen GPRO yu satman da kolay olmaz. Aslında akım halini alan ünite harici ünite satman kolay olmaz. Bu aralar spirit veya vbar neo kolay satabilirsin. Bavarian zor. İkon'un her zaman sadık kullanıcıları var, orda da fiyatı uygun tutarsan çok sıkıntı olmaz. Skookum çok kolay olmaz. Tablo böyle... Kullanırım diyorsan vbar her türlü gpro dan daha fazla saygı görür dünyada, gözlemlediğim o... Satarım diyorsan al birini vur ötekine durumu var. (yine de vbar ı bir tık üstte görüyorum, Doğukan kullanıyor, model artınca diğer modellerine de arıyor. Benim de pilotaj gelişirse kullanma durumum olabilir falan...)
Son olarak da, zaten sıcak bakmayacağını bilerek yazdım, sıkıntı yok
Benim böyle bir huyum var, dertsiz başıma dert arıyorum. Mesela açıyorum vstabi, helifreak. Okuyup öğreniyorum, kendime faydam bitiyor. Aslında burada durmam lazım, çünkü gelip o bilgiyi foruma yazınca kendime ekstra bir faydam olmuyor. Kullanacak arkadaşlar da olabilir, yazalım dursun, elbet günün birinde birinin işine yarar diyorum. Sonrasını tahmin edersin... Okumayı araştırmayı sevmeyen, hemen sorusunu soran arkadaşlar var... Sonrası sorular, sorular, sorular
Özetle bence de alma Mikado Logo, hatta Vbar Neo falan da alma