Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla hiçbiyerde göremedim o kısmını. Acep diyorum korktu mu, ama henüz kan yok ortada, heyecanlandı desem, niye heyecanlansın ki? şaşırdı desem o da mantıklı değil. Kesin öfke, evet evet, öfkelendi, 10 sene beklettim diye!
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Sonrasında şu iki arkadaşı kullanarak bir nevi “sıvı macun” karışımları yaptım ve ince bir fırça ile boşluklara uyguladım
Macun uygulanacak boşluğun durumuna göre macunun da kıvamını belirledim. Boşluk genişledikçe kıvamı da arttırdım.
Bu macunlar tam olarak kuruyana kadar beklenecek, yarın zımpara sonucunda gerekli olan yerlere ikinci tur macun uygulaması yapılarak tesviyeye devam edilecek.
Flapları kapalı olarak yapıştırmak ne demek ya? Olmamış. Sümer abiiiii! Modeli sana yapıyor ya, geçiştiriyeyim de kurtulayım havasında yalap şalap iş yapıyor. Benden söylemesi....
Flapları kapalı olarak yapıştırmak ne demek ya? Olmamış. Sümer abiiiii! Modeli sana yapıyor ya, geçiştiriyeyim de kurtulayım havasında yalap şalap iş yapıyor. Benden söylemesi....
Abi 10 yıllık borç ödeniyor sonuçta , adam gayet dürüst , hiç gelmeyebilir di de....Bence hiç orası eksik burası kusur aramayın derim , ne gelirse kâr bu saatten sonra değil mi
Abi 10 yıllık borç ödeniyor sonuçta , adam gayet dürüst , hiç gelmeyebilir di de....Bence hiç orası eksik burası kusur aramayın derim , ne gelirse kâr bu saatten sonra değil mi