Özgür Korkmaz
Çalışkan Uye
- İlgi Alanı
- Multikopter
Yurtdışından Kumanda alsam Gümrüğe Takılır mı acaba ?
Benim motorlar ve piller ukimdeydi 7. günde aradım bir gelişme yok sebebi nedir dedim telefondaki bayan biraz yoğunluk olduğunu söyledi ertesi gün gümrükten çıktı. Artık şans mıdır yoksa aramamın bir etkisi oldu mu onu Allah bilir Gümrükten çıkmadan önce benimkinde de Zimmet Alındı ibaresi vardı inşallah çıkmıştır sizinki de
Özgür Kılınç' Alıntı:Evet, 12. günde Zimmet Alındı yazıyor ve sadece 60 kuruş damga vergisi eklenmiş.
İki ihtimal var. Ya şimdiye kadar onlarca defa başıma geldiği gibi, gümrük sınırının altında diye düşünüldü ve vergisiz sadece sunum ücretiyle bana gelecek.
Ya da vergi için değerini tespit edemediler, beni uğraştıracak.
Sabırla beklemeye devam. ZMR 250 durduğu yerde tozlandı ama biraz daha bekleyelim. Umuyorum ki yarın Kim e sevk edilsin .
edit: Şimdi fark ettim normalde zimmet edildi yazardı, bu defa zimmet alındı yazıyor. Umarım fark yoktur.
Benim motorlar ve piller ukimdeydi 7. günde aradım bir gelişme yok sebebi nedir dedim telefondaki bayan biraz yoğunluk olduğunu söyledi ertesi gün gümrükten çıktı. Artık şans mıdır yoksa aramamın bir etkisi oldu mu onu Allah bilir Gümrükten çıkmadan önce benimkinde de Zimmet Alındı ibaresi vardı inşallah çıkmıştır sizinki de