Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu aslında göreceli bir olay,ben 4 ad kumanda almışım turnigy kumandalar hariç onlari saymıyorum hiçbir takilma olmadı takilsa ne olur muadil bedel üzerinden gümrük ödersin .
Bende flysky fs i6 aldim herhangi bir gumruk durumu ve sorun olmadi sanirim oyuncak kumanda diyip sorun cikartmiyorlar. Peki kumandasi gumruge takilan oldumu hic forumda ?
Hadi geçmiş olsun benimde kutu büyüklüğü sebebiyle en çok korktuğum parça idi kumanda Sorunsuz girmiş pim yazdıktan sonra sorun olmayacaktır. 82$ fiyatla çok iyi bir kumanda sahibi oldunuz valla tebrikler
Elinize almadan oh demeyin.Dünyayı dolaşsa sıkıntı değil.İş bizim ptt'nin işgüzar elemanlarında.Bence olması gereken en riskli bölüme girmiş kumanda.
İnşallah tez zamanda elinize ulaşır.
Evet haklisiniz. Su sekilde olmadan emin olamayiz. Bu mesela bana aliexpressden bedava cikan drone icin Artik bunun geri donusu yok, sorunsuz geliyor. Dedigim gibi torba kapandi
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
kumandada sıkıntı yok arkadaslar sadece kapıda vergı odersınız fiyat yüksekse ben taranıs 9XD Plus getırtım 1 ay once ve banggood kendı kafasına gore fıyatı cok düşük yazmıs vergı bıle odemedım
Kumandam geldi, ama yanlis alici ile. R9DS alici ile gelmesi gerekiyordu. R6GF diye 6 kanalli bir alici ile geldi. Tabiki dispute actim. Bakalim gelismeleri aktaracagim.
Kumandam geldi, ama yanlis alici ile. R9DS alici ile gelmesi gerekiyordu. R6GF diye 6 kanalli bir alici ile geldi. Tabiki dispute actim. Bakalim gelismeleri aktaracagim.
Evet abi sagolun.Sancili bir bekleyis oldi. Aslinda bu alici da arabalarda isime yarayabilir ama ben ozellikle R9DS I telemetry yapabileyim die istiyordum. Ufak quad icin de Emre bey sayesinde R12dsm edinmis oldum. Bir TR satis sitesindeki fiyat resmini cektim, dispute e ekledim. Dispute tutarimi 35usd belirledim. Turkiye satis fiyatini da by tutari desteklemesi icin koydum. Olumlu sonuc olur diye dusunuyorum