Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben benim uc paketten umudu kestim artik. Zaten adamlarin tatiline denk gelmisti, sonra bu salgin falan derken, hic hareket yok paketlerde. Ucuslar durduruldu falan diyorlar, kargo ucuslari da dahil mi bilemiyorum
Ben bu konuda @Sumer Yamaner hocamdan net bir açıklama bekliyorum , hem modelcilikte hemde doktorlukta bence ordinaryus seviyesindedir kendileri dolayısıyla sümer abinin açıklamaları benim icin onemli. @Özgür Evren Varol abimin sumer hocaya muhalif aciklamalarini da okursam konu iyice netlesir benim icin diye dusunuyorum
1.5 yıldır foruma üyeyim ama böylesini ilk defa görüyorum . Büyük kan dökülür . Gerçi Sümer abi kan dökmeye alışkındır mesleği gereği . Öte yandan kısmen kabadayılıkta var . Hem hasta keser hemde racon keser ama yinede okuduğumda gözlerim yuvalarından fırladı doğrusu.??
1.5 yıldır foruma üyeyim ama böylesini ilk defa görüyorum . Büyük kan dökülür . Gerçi Sümer abi kan dökmeye alışkındır mesleği gereği . Öte yandan kısmen kabayılıkta var . Hem hasta keser hemde racon keser ama yinede okuduğumda gözlerim yuvalarından fırladı doğrusu.??
Ben bu konuda @Sumer Yamaner hocamdan net bir açıklama bekliyorum , hem modelcilikte hemde doktorlukta bence ordinaryus seviyesindedir kendileri dolayısıyla sümer abinin açıklamaları benim icin onemli. @Özgür Evren Varol abimin sumer hocaya muhalif aciklamalarini da okursam konu iyice netlesir benim icin diye dusunuyorum
Bu başlıkta krizleri fırsata çevirmeyi işliyoruz ;
Baylar bayanlar, sevgili, hobidaşlar Çin dem gelen paketleriniz itinayla virüsten, mikroptan ve bilimum zararlı canlılardan arındırılır. Hijyenik halde teslimi yapılır. Siz sadece paketlerinizi adresimize yönlendirin gerisi bizde üstelik kampanyalı fiyatlarımızla, gramı sadece 3,5 dolar. Kim korkar coronadan, sarstan
Firmamız sektöründe lider, çok bol sertifikalıdır. Virüssüz paketler sağlıklı uçuşlar için alo no virüs hattımız : 0500 ... ... ...
Hijyeninizi Önemsiyoruz !