Konuyu hortlatalım.Az önce bugün Çin'den gelen paketimi açtım , muhabbet sabahtan bir enteresan ve komik başlamıştı zaten , paketi getiren postacıya sordum "kardeşim korkmuyor musunuz ? onca paketle akşama kadar boğuşurken , bir de şimdi bu virüs davası çıktı , bir önleminiz var mı bari ?" dedim.
Postacı delikanlı ne dese beğenirsiniz "ne korkması abi , bunlar zaten günlerce bekliyor , ne virüsü , mis gibi olmuştur o deyip paketi ağzına yüzüne sürmesin mi
Valla ben yine de paketi açarken o kadar rahat olamadım , sonuçta okuyorum, araştırıyorum , fazla abartmamaya çalışıyorum ama , yine temkinli olmak adına en azından bir eldiven giyip açayım dedim
Tüm gelen malzemeleri patlamaya hazır bombaymış gibi burnumun ucundan terler damlatarak açtım , paketleri itina ile imha ettim , içindekileri de , nemliyse falan iyice kurusun ama evin havasına da bulaştırmasın diye en arka odanın peteğinin altına serdim , meyva kurutur gibi
Yani şaka matrak geçiyorum falan ama , akşam akşam Yussuuufff ile baya güzel bir pazarlık yaptım
Size naçizane tavsiyem , benim kadar abartmasanız da , dikkat edin diyorum , 14 gün sonra benden haber de alamazsanız kaçııııın