Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Goblin yine güzel bir ürün çıkarmış ,doğruda yapıyor ,ama malesef ülke gerçekleri ,alım gücü olmayınca sadece bakacağız ,doların 5.500 belkide 7-8 lira olacağı günlerde yeni model almak hayal ,
offf.. Valla sonunda böyle saçma sapan modeller çıkartmayı bırakıp kendine yakışanı yapmış SAB.
Canopy tasarımına tek kelimeyle bayıldım. Efsane bir model. Aktarmadaki oil bath olayının etkisini sahadaki insanların yorumundan okumayı çok istiyorum .
Fiyatı yine bizim buralarda "o paraya öküz alırız" klasmanında olacağı için pek heveslenemedim ancak çok beğendim
Abi gördüğüm kadarıyla Kraken'de güç aktarımında eksen değişikliğinden ziyade, ana dişli çapında gelişim sağlanmış.
Hard case içinde yağda dönen, motordan belt ile güç verilen sistemden inanılmaz bir pal sesi çıkmasını beklerim şahsen. Hiç dişli sesi yok neredeyse düşünsenize
Palsiz şekilde aynı elektronikle 2200 rpm gibi çevirirken ses karşılaştırması ne güzel olurdu
Bu helinin kuyruk aktarmasi kanopide mi yahu? Hicbir fotoda o kuyruk kayisinin nereye ulastigini goremedim dunden beri ? Merak ediyorum nereden baglandigini ?