Bauhaus'tan bir tarafı ağaç vidası diğer tarafı cıvata gibi olan M6 saplamalar almıştım bu iş için. Çift taraflı bant desteği ile ve fiberli somunlarla (üç adet) tespit etmiştik. Hatta burada fotoğrafları da olması lazım. Üst ve alttaki saplama ağaç vidası tarafından firewall'dan çıkıp havada düşmüş. Ne zaman düştüler bilmiyorum. Ortadaki de düştü düşecek haldeymiş. Allah'tan ağırlık motor bacaklarına dayandığı için yerinden kurtulmamış. Yoksa havadan kafamıza 1.5 kg demirin düştüğünü düşünsene!!! Kafamıza düşmese bile uçak havada öyle bir şahlanırdı ki kimse kurtaramazdı!
Bu sefer M6 cıvata ve çiftli fiberli somunlarla çok sağlam tespit ettim. Ayrıca poliüretan yapıştırıcı ile de destekledim. Bundan sonra ancak firewall ile birlikte çıkar yerinden.
[emoji14]
Bu arada cowling montaj deliklerinin arkalarına destek ahşapları yapıştırdım binbir cambazlıkla. Cowlingin ufak sorularını giderdim. Ama asıl önemlisi atlattığım büyük tehlike idi. Ağırlığın deliklerini 6 mm matkap ile büyütmem gerekiyordu. Balkonda giriştim işe. Arkada iki adet 2S 2200 mAh LiFe olduğunu unutmuşum!
Bir anda duman çıkmaya başladı. Allah'tan geçen yıl LiPo'ları LiFe ile değiştirmiştim. Yoksa şu an uçak yoktu. Ev de olmayabilirdi!!!
Acele işe şeytan karışıyor gerçekten de.