Kbar ile yaşadığım olayları şuan modelde denedim. Ama olmadı
Benim birkaç kez yaşadığım olay şu. En azından öyle hatırlıyorum. Normal trim verdiğimde (bu 1 derece bile olabilir) servo en sona dayanana kadar ilerlemeye devam ediyor. Sanki kumandada sticki ufacık ileri itmişim gibi sona kadar dayanıyordu.
Subtrimde ise normal bir şekilde servo merkez konumunu değiştiriyor. Ve sürekli olarak bir tarafa dayanmıyor. Şuan benim kumanda ve ikonla normal trim de aynı subtrim gibi çalışıyor.
Yani elimde kanıtım yok
Ama bende şunu merak ettim. Üniteden verdiğim 10-20 birim trimi kumandadan verdiğimde ne gibi bir sorunla karşılaşırım? Hep setup yaparken kumandadan trim vermek iyi değil diyoruz ama somut olarak şu problem olur gibi bir bilgi yok.
@Kağan Kazancı abi. Swash doğru konumda. +-12,5 ve herhangi bir yere değecek bir durumda değil.
@Ali Yalçın abi. Rescue açıkken çok ileri gidiyor. Kapatınca düzeliyor. Eğer rescueye göre setuplarsam swash sürekli olarak bozuk kalacak. Üniteyi yamuk taktım desem, öyle bir durum da yok. Belki sürekli rescue açık kaldığı için bu tarz bir sorun olmuş olabilir. Normalde rescue gayet güzel çalışıyor.