Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar can sıkıntısından modelin motorunu değiştirdim. Stok motor 3900 kv 2615 civarı birşey. Yeni taktığım motor aliexpress çin malı markasız bir motor. 2627 4200 kv. Ama modeli adeta canavara dönüştürdü. Nasıl hızlı yükseldiğini görebilirsiniz. Henüz 3d için denemedim. Ama acayip güçlü birsey oldu. Esc stok. Yalnız pilinizin kuvvetli olması gerekiyor. Düşük C değerli pilimde tam ıdle da hemen güç kesti. Esc biplemeye başladı. Tattu 1050 mah 75 C pilimde herhangi bir sorun yok. Tavsiye ederim bu motoru. %80 ıdle da eski motor gibi uçuyor. %100 ıdle da ani tam gaz verince bir miktar kuyruk kaçırıyor tabiki Yarım inç büyük kuyruk pervanesi sipariş verdim. Onu da deneyince paylaşırım.
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Arkadaşlar can sıkıntısından modelin motorunu değiştirdim. Stok motor 3900 kv 2615 civarı birşey. Yeni taktığım motor aliexpress çin malı markasız bir motor. 2627 4200 kv. Ama modeli adeta canavara dönüştürdü.
Sağol Mehmet Abi. Ufak modeller upgrade kaldırıyor. Hata kabul ediyor. Dediğin gibi keyiflide oluyor. Büyük modellerde manual ne derse o Birde diyelim ana motor arızalandı. Sıfırına 40 dolar civarı vereceğine 10 dolara çok daha performanslı bu motor alabilirsin.
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol