Yeni başlayanlar için model uçak seçimi ve tavsiyeler

Evet, planlarımızı yükleyebildik gözüküyor, umarım yüklerken ebat değiştirmemiştir, bastırırken ORİJİNAL olmasını istiyorsanız, HİÇ BÜYÜTME ve KÜÇÜLTME yapmadan bastırmanız gerekir. Yüklenebilecek dosya boyutunu arttıran yöneticilere de teşekkür ediyoruz.

Buraya kadar verilen bilgiler neticesinde, uçağı satın mı alacaksınız, benim verdiğim tavsiyelerin planlarından mı yapacaksınız yoksa BAŞLANGIÇ İÇİN EĞİTİM MODELİ KRİTERLERİ'ne uygun bir uçak mı seçeceksiniz, bu sizin kararınız.

Burada tavsiye ederek planlarını verdiğim uçaklar AHŞAP, ve balsa ağırlıklı, balsa PAHALI bir malzeme, KAPRON, DEPRON, XPS Köpük, FOAMBOARD gibi malzemelerden AYNI AMACA SAHİP daha ekonomik modeller yapılabilir. ÇAYLAĞI geliştirebilir veya yenileyebiliriz demiştik, ancak o uçak ile tek başınıza başlayamazsınız, belki bizim PİECE o'CAKE'i, başka malzemeden yapabiliriz. Bir düşünelim, siz de düşünün ve önerilerinizi belirtin.
 

Ekli dosyalar

  • Senioritavin.pdf
    5.7 MB · Görülme: 2
  • Piece O Cake.pdf
    804.7 KB · Görülme: 4
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Selim bey bu modeli şiddetle tavsiye ederim.Kanat açıklığı 140cm.Pilsiz ağırlık 970gr civarında.Filitest sitesinde plan ve yapım videoları var
 
Son düzenleme: