Ömer Erkan
RcFanatik
- İlgi Alanı
- Uçak
Kadir, uçuş yapılabilecek bir yer ise, ben gelirdim. Çünkü şu işi yakından bir görüp, denemek istiyorum doğrusu...
Harikasın @Kadir Kurt Görseller de şahaneDün sessiz bir uçuş yapıp rüzgarı dinlemek için planörü uçurmaya gittik. Gitmeden önce uygulamadan rüzgar hızına ve yönüne baktım. Bizim yamaç için ideal rüzgar yönü doğu fakat uçacağım saatlerde güney, güneydoğu yönünden rüzgar eseceği gözüküyordu. Rüzgar hızı da 7-8km/h gözükünce denemek için alana gittik.
Alan güzel abi. Maiden uçuşunu da yaptığım yer. Uygun koşullarda gayet uzun süre havada kalınabiliyor. Kalkış yaptığım yerin arkasıda düzlük sayılır. 3 5 kişi el birliği ile orayı biraz düzeltsek fazla rüzgar olmadığı zamanlar elektrikli modeller ile de iniş kalkış yapılabilir. Gelenlerin tek sıkıntısı tepeye eşya ile tırmanmakKadir, uçuş yapılabilecek bir yer ise, ben gelirdim. Çünkü şu işi yakından bir görüp, denemek istiyorum doğrusu...
Teşekkürler abi Video ayarları 720p de kalmış. Çektiğimiz videoları beğenmedim bir sonraki uçuşa güzel video çekeriz inşallahHarikasın @Kadir Kurt Görseller de şahane
Olsun yine de denemiş, bu güzel resmi çekmiş ve bizimle paylaşmışsın kardeşim Dediğin gibi bundan sonra oralarda hava şartları çok zorBugün rüzgar hızı ve yönü fena olmayınca alana uğradım. Rüzgar hızı 11km/h olmasına rağmen istediğim gibi irtifa kazanamadım, uçuştan çok keyif alamadım.
Buralar soğudu artık. Tepede rüzgarında etkisiyle soğuğu fazlasıyla hissedince kaçmak zorunda kaldım
Çok keyifli bir gün olmasada içimizi ısıtacak bir fotoğraf çekmeyi ihmal etmedim abiOlsun yine de denemiş, bu güzel resmi çekmiş ve bizimle paylaşmışsın kardeşim Dediğin gibi bundan sonra oralarda hava şartları çok zor
Komşu ilde olduğun için bu soğukları iyi bilirsin Rasim abi. Yüzüm ve parmaklarım resmen dondu. Havalar yavaş yavaş daha da soğur. Bu saatten sonra oraya gitmek çok mantıklı gözükmüyor Yorum için teşekkürlerBoş arazi... Tepelik... Bu mevsim... Bu coğrafya... İçimi bi üşüme aldı Kadir ???
Sahaya çıkmışsın, keyifli olsa da olmasa da en azından denemişsin, eline emeğine sağlık
Okuyan kişilere belki abartı geliyordur ama hatrı sayılır soğuğu var buranın. Özellikle dinlenme tesisi soğukları denilince akla gelen ilk şehirlerdendir.Soğuğa sormuşlar, nerelisin ?
Erzurum'luyum ama Afyon'da ikamet ediyorum demiş.
2 yıl kaldım Afyon'da, ve işim gereği geceyarısı kamyonların tepesine çıkardım, yarım saatte yediğim o soğuğu ömrümün sonuna kadar unutamam....Brrrrrr, içim üşüdü....
Dinlenme tesisi deyince Eskişehirin eline kimse şu dökemez. Eskişehir otogarı dünyanın en soğuk yeri olabilir bence. Bu arada model çok ilgimi çekiyor Kadir. Ara sıra dönüp dönüp resimlere yapım aşamalarına falan bakıyorum ama yapmaya bir türlü fırsat olmadı. Maşallah diyeyim, nazar değmesinOkuyan kişilere belki abartı geliyordur ama hatrı sayılır soğuğu var buranın. Özellikle dinlenme tesisi soğukları denilince akla gelen ilk şehirlerdendir.
Aman Hakan abi bu virüs döneminde üşütmeyelim. Malum hastanelerde sıkıntılı
Aynen dediğiniz gibi buradan da soğuk olabilir orası Hiç çekinmeden bakabilirsiniz. Modelin nazar değecek tarafı kalmadı. Maiden uçuşu öncesi sahip olduğu kusursuzluktan eser yok. Zaten tamirli olduğu için eğitim amaçlı acımadan rüzgarın kollarına bırakıyorum modeli.Dinlenme tesisi deyince Eskişehirin eline kimse şu dökemez. Eskişehir otogarı dünyanın en soğuk yeri olabilir bence. Bu arada model çok ilgimi çekiyor Kadir. Ara sıra dönüp dönüp resimlere yapım aşamalarına falan bakıyorum ama yapmaya bir türlü fırsat olmadı. Maşallah diyeyim, nazar değmesin
Bence de en doğrusunu yapmışsın Kadir Gereksiz riske girmemek lazımİçimdeki Yusuf, bununla uğraşılmaz riske girme diye öğüt verdiği için uçuş yapamadan eve dönmek zorunda kaldım.
Olsun yine de haftayı boş geçmeyip, öyle ya da böyle uçmuşsun Bu arada güzel bir müzik eşliğinde düzenlediğin uçuş videosu için ayrıca teşekkür ederizErtesi gün rüzgar istediğim gibi olmasada arkadaşımla alana tekrar gittim. Bu sefer köpek yoktu. Rahatça tepeye çıkıp uçuş yaptık
Rica ederim Mehmet abiBence de en doğrusunu yapmışsın Kadir Gereksiz riske girmemek lazım
Olsun yine de haftayı boş geçmeyip, öyle ya da böyle uçmuşsun Bu arada güzel bir müzik eşliğinde düzenlediğin uçuş videosu için ayrıca teşekkür ederiz