WLToys V977 Power Star X1 - Brushless 6 Kanal Mikro

sim olaylarını aşalı çok oldu abi ben bunu kışın ec içinde zaman geçirmek için ve 3d denemeleri için aldım

yücel yaradılmış' Alıntı:
sim olaylarını aşalı çok oldu abi ben bunu kışın ec içinde zaman geçirmek için ve 3d denemeleri için aldım
Tamam o zaman %p

Aslında 100 uçuş bence de iyi,

ancak v977 nin en büyük artsı ana motor fırçasız olduğu için HARD 3D dediğimiz usta pilotların yapabildiği akrobasi haerketlerini yapabilmesi, gerçi ben onlar kadar tecrübeli olmasamda büyük model geçiş için v977 iyi bir seçenek, ben v977 siparişi vereceğim ancak görünüş ve uçuş keyfi olarak aklım hala v922 de nedense, sattığıma pişman oldum desem yeridir...

Arkadaşlar V922'inin kumandasını bunda kullanabiliyormuyuz. BNF olarak almayı düşünüyorum.

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Arkadaşlar V922'inin kumandasını bunda kullanabiliyormuyuz. BNF olarak almayı düşünüyorum.
Ne yazık ki desteklemiyor Ahmet Bey :-\

ÖZKAN KAYA' Alıntı:
Aslında 100 uçuş bence de iyi,

ancak v977 nin en büyük artsı ana motor fırçasız olduğu için HARD 3D dediğimiz usta pilotların yapabildiği akrobasi haerketlerini yapabilmesi, gerçi ben onlar kadar tecrübeli olmasamda büyük model geçiş için v977 iyi bir seçenek, ben v977 siparişi vereceğim ancak görünüş ve uçuş keyfi olarak aklım hala v922 de nedense, sattığıma pişman oldum desem yeridir...

Isterseniz geri verebilirim sizden aldıktan sonra yedek olayını baya bir abartıp 3 adet daha v922 kuracak yedeğim oldu elimde. :)

Merhaba;

Peki tüm helikopterlerde ortak kullanabileceğimiz bir kumanda varmıdır. Yani universal bir kumanda vardır diye düşünüyorum. Her model de bir kumanda ciddi karışıklığa sebep olabilir.

Ahmet SAĞIR' Alıntı:
Merhaba;

Peki tüm helikopterlerde ortak kullanabileceğimiz bir kumanda varmıdır. Yani universal bir kumanda vardır diye düşünüyorum. Her model de bir kumanda ciddi karışıklığa sebep olabilir.
Kesinlikle size katılıyorum Ahmet Bey, keşke micro heli dünyasında tek kumanda desteği olabilse :-\. Ama ortak kumanda olayı ne yazık ki firma bazında. Mesela Blade tüm micro helileri tüm Spektrum ve DMSX destekleyen JR ile çalışıyor. Aynı şekilde Walkera microları çoğu walkera kumandası ile çalışıyor.

Burada sorun klone microlarda. Örneğin Wltoys firması esas üretici firma değil. Üretici firmalar ile anlaşıp, kendi markasını basıyor. Durum bu olunca da üretici değişince kumanda da değişiyor. V922 ile V977 yaşanan sorunda bu zaten. WLtoys farklı 2 üreticiden temin ediyor bu helileri.

Align son ürettiği Trex 150 ile farklı bir boyut getirdi mesela. Bu ürün hem Spektrum / JR hem de Futaba kumandaları destekliyor.

Allahtan profesyonel helilerde alıcıyı biz takdiğimiz için kumanda sorunu yaşamıyoruz.

Merhaba

Bende bu heliyi BNF olarak almayı düşünüyorum elimde Art-tech ETB62A 6ch 2.4GHz ve 2.4 Ghz 7 Kanal KDS Kumanda var bu kumandalardan biriyle bu heliyi kullanabilir miyim yada bu kumandalardan biriyle kullanabileceğim bir micro heli varmı.

Sorumu yeni konu açıp konu kirliliği yapmamak için buraya yazdım umarım yanlış düşünmemişimdir. Saygılar.

sadık inanç' Alıntı:
Merhaba

Bende bu heliyi BNF olarak almayı düşünüyorum elimde Art-tech ETB62A 6ch 2.4GHz ve 2.4 Ghz 7 Kanal KDS Kumanda var bu kumandalardan biriyle bu heliyi kullanabilir miyim yada bu kumandalardan biriyle kullanabileceğim bir micro heli varmı.

Sorumu yeni konu açıp konu kirliliği yapmamak için buraya yazdım umarım yanlış düşünmemişimdir. Saygılar.

Elinizdeki kumandalar ile bu heliyi maalesef kullanamazsınız.

Micro heli kullanmanız için mikro helinin desteklediği protokolde çalışan bir kumandaya sahip olmalisinız. Örneğin Blade modelleri için DSM2, DSMX gibi.
Yada mikro heliye harici alıcı takarak kullanırsınız ama o da biraz zahmetli olur.

Mehmet gayet güzel cevap vermiş. Küçük bir ilave de benden olsun :)

Ne yazık ki mikro sınıfında profesyonel kumanda desteği bir tek Blade (E-Flite) markasında mevcut. Bu marka heliler DSM2/DSMX desteğine sahip olduğu için Spektrum marka kumandalar ile kullanılabilir.

Diğer tüm mikrolar sadece kendi kumandaları ile haberleşebilmektedir. Bazı micro modellerin başka kumandalar ile haberleşebilmesi için özel adaptörleri vardır ama genelde sıkıntılı olduğu için pek tavsiye edilmez.

Kaldı ki senin elindeki kumandalar da o kadar profesyonel değiller ne yazık ki :-\

Bu nedenle V977 RTF (Yani kumandalı paket) olarak alman senin için şu aşamada en kolay ve doğru olanı ;)

Trex 500 şuan uçuramıyacağım için :( micro heli araştırmasına girdim. %p
Araştırdım. Taradım ettim. Forumu Tavan ettim. Sonunda bende 1 tane WL toys v977 power star x1 RTF aldım. :coolxf: 100 dolar :)
Bakalım gelsin görücez nasılmış merak ettim dogrusu :-\

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Bence gayet yerinde bir karar olmuş Kaan, hayirli uğurlu olsun :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Bence gayet yerinde bir karar olmuş Kaan, hayirli uğurlu olsun :halay:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mehmet abi 500 uçurmaya korktuğum için hem sim hemde micro heli ile çalışaçagım tek düşüncem trex 500'e zarar vermek istemem
ve çok sabırlı olduğumu düşünüyorum. :)
Her şey için RCKOLİK ailesine teşekkür ederim aradığım tüm bilgiler mevcut :RCKolik:

Hayirli olsun Kaan,

Simden daha iyi...Eger aylik bir butce ayirabiliyorsan 500 ude ucurmani tavsiye ederim, nacizane gorusum tabiki bu kisisel...
Cunki ne yaparsan yap simde olsa mikroda olsa 500 e alisma donemin olacak diye dusunuyorum...977 6 kanal ama 6 kanal 500-600-700 seviyesi baska bir dunya..En azindan 977 de hayati tehliken yok :) Bence modeline isin...
Ben acemiyim ukalalik diye algilama sadece fikir benimkisi...