WLToys V977 Power Star X1 - Brushless 6 Kanal Mikro

WLToys V977 Power Star X1

Furkan Selim' Alıntı:
Mehmet abi birşey dikkatimi çekti wl model sitesinde gezerken gördüm kuyruk motoruda brushless diyor %p
Furkan az önce Banggood ilgili sayfasına yeniden baktım orada hala Brushed diyor ama ;) Kaldı ki motorun ebatı ve şekli itibari ile Brushless olması pek de mümkün gözükmüyor zaten :)

Main Motor: Brushless 1106
Tail Motor: Brushed 0715

Mehmet Kucuksari' Alıntı:
Furkan az önce Banggood ilgili sayfasına yeniden baktım orada hala Brushed diyor ama ;) Kaldı ki motorun ebatı ve şekli itibari ile Brushless olması pek de mümkün gözükmüyor zaten :)

Main Motor: Brushless 1106
Tail Motor: Brushed 0715

Bende şaşırdım genelde brushless motorlar böyle olmuyor bildiğim kadarıyla tabi sizin kadar tecrübem yok :laugh: Kendi sitesinde neden böyle demişlerki :lollol: :lollol:

Furkan Selim' Alıntı:
Bende şaşırdım genelde brushless motorlar böyle olmuyor bildiğim kadarıyla tabi sizin kadar tecrübem yok :laugh: Kendi sitesinde neden böyle demişlerki :lollol: :lollol:
Kendi sitesinde de brushed yani fırçalı demişler zaten.

öyle bişey yokki ilan başlığı WLtoys V977 Power Star X1 6CH 2.4G Brushless RC Helicopter
brushed sadece kuyruk motoru özelliklerine yazıyor ana motor brushless yazıyor

Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol

Ana motor fırçasız, kuyruk motoru fırçalı bu modelde

Muammer Akbulut' Alıntı:
öyle bişey yokki ilan başlığı WLtoys V977 Power Star X1 6CH 2.4G Brushless RC Helicopter
Yaptıkları tam bir Pazarlama takdiği işte :laugh: . Çinliler nedense kuyruk motorunu Brushless yapmayı beceremediler. Bu modeli kullanan arkadaşlar yaklaşık 100 uçuş sonrası kuyruk motorunu değiştirmek zorundalar.

Mesela 6 ay önce V922 ana üretici olan HISKY firması ürün müdürü ile yakın temasda idik. Ana motoru fırçasız yaptık ama kuyruk motorunda ciddi sıkıntılar çıktı diyordu.

Kaldı ki bu modelde ana motor Brushless yapmak için ilave ESC kullanıyorlar. İşte Blade firmasının başarısı burada ortaya çıkıyor. Tek bir kart üzerinde hem alıcı, hem ana hem de kuyruk motoru ESC gömülü durumda. Kullanılan GYRO sistemini kalitesini kıyaslamıyorum bile ;)

100 uçuş azmış bee :-\ Bu arada bugün helimi ilk kez dışarda kullandım. Onda da fırtınaya rast geldik az kalsın atmosferi terk ediyordu benim heli :lollol: Ama tabi ustaca manevralarla güvenli inişi gerçekleştirdim. :p :D

cem aslan' Alıntı:
100 uçuş azmış bee :-\ Bu arada bugün helimi ilk kez dışarda kullandım. Onda da fırtınaya rast geldik az kalsın atmosferi terk ediyordu benim heli :lollol: Ama tabi ustaca manevralarla güvenli inişi gerçekleştirdim. :p :D
Öncelikle 100 uçuş gerçekten iyi bir uçuş sayısı. Kaldı ki kuyruk motorunun parasına bakarsanız o kadar da can sıkıcı bir durum yok :)

Burada kritik nokta, performans olarak sizi rahatsız edecek boyuta gelmeden fark ederek, motoru yenilemek diye düşünüyorum ;)

Parası birşey değil de abi beklemesi yok mu :) Galiba bi süre sonra sipariş etsek mantıklı olacak beklememek adına :)

Bence de 100 uçuş iyi bir sayı. Bu arada yeğenime 3.5 kanal oyuncak almışlardı ve hemen kullanılmaz hale sokmuştu. malum parça da yok. Ben de hemen ana motorlarını söktüm ve bire bir v922 nin kuyruk motorlarıyla aynı olduğunu gördüm. Denedim ve sonuç mükemmeldi. Çevrenizde varsa böyle oyuncaklardan zaten 100 uçuşa yaklaşamıyorlar pek. Değerlendirin derim.

Bu modele daha once dikkatli bakmamistim. Simdi farkettim. Gecen almis oldugum solo pro 125 ile birebir ayni. Ana kart uzerindeki soket girislerinden servo kasa bottom plate kadar resimlerden ayni gorunuyor.Solo pro fircali bir motora.sahip ama palinden govdesine gercekten cok kaliteli ve saglam bir model. Tek dezavantaji fircali motora sahip olmasi. Acaba v977 nin esc ve motiru solo pro ya uygulanabilir mi. Veya ikisini canli yan yana goren var mi resimler yaniltici olabilir belki boyut farki vardir ama sekil tamamen ayni.

cem aslan' Alıntı:

İnşallah bizede nasip olur :thumbup: Daha hala tmart sitesinde stoğa girmesini bekliyorum yedeklerin girdiği zamanda 7 iş günü shipping süresi var :lollol: neyse kısmet işe :halay: :RCKolik:

cem aslan' Alıntı:

Vay bee o zamandan belliymiş helinin gidici olduğu... Gözünü gökyüzüne dikmiş meğer bizim atom karınca :)

an itibari ile siparişimi tamamlayıp v977 ile micro kervanına bende katılmış bulunmaktayım

yücel yaradılmış' Alıntı:
an itibari ile siparişimi tamamlayıp v977 ile micro kervanına bende katılmış bulunmaktayım
Hayirli olsun Yucel :halay: Bu durumda urun gelinceye kadar sim calismalarina devam ;)