O zaman herseye rağmen gecmis olsun diyebiliriz sanırım. Allah kavuştursun dilememiştim, gözün aydin diyebilirim sanırım
kazasız belasız bu süreç bitmiş çok şükür
Yeni atölye fotolarını da bekliyoruz artık
Geçmiş olsun abi
Seni buralarda görmek güzel
İnşallah hepsini havada da tekrar görürüz abi. Sağ salim ulaşmalarına çok sevindim gerçekten.
Hadi gözümüz aydın.
Çok şükür malzemeler sağ salim elimize ulaşmış.
Hadi geçmiş olsun! O kadarcık hasar kadı kızında da bulunur! Yoksa kusur muydu o?...
Her neyse artık.
Abi o kadar yolu ben gitsem o liman ayrı bu liman ayrı, kamyonu ayrı, herhalde kolu bacağı bir yerde bırakırdım
. Seni tekrar aramızda görmek güzel, modellerin ufak tefek hasarla eline ulaşması ayrı güzel. Geçmiş olsun
Hayırlı uğurlu olsun. Dünyada olmayacak iş yok, ben artık ikna oldum.
Valla helal olsun abi. Ben köye çıkarken veya köyden inerken yanıma bir uçak almaya üşeniyorum. Sen filoyu uluslararası taşımışsın.
Yeni ülke yeni ortam hayırlı olsun Evren abi
Hayırlı uğurlu olsun, gerisini İngilizler düşünsün
Çok teşekkürler arkadaşlar
Kusura bakmayın hala epey bir koşturmaca var fazla fırsatım olmuyor, bugün tatil oldu kraliçenin cenazesi için de anca fırsat çıktı..
Yeni atölye fotolarını da bekliyoruz artık
Bu hafta sonu sağlam bir giriştim mekana, uçak sandıkları epey fazla hacim kaplıyordu ve içlerinde de fazlaca boşluklar vardı, uçakları içlerinden çıkardım, büyük sandığı kitaplık gibi diklemesine duvara dayayıp açılmayacak kolileri içine doldurdum epey bir koliyi "yuttu" resmen. Küçük sandığı da yanlamasına karşı duvara yasladım, üzerine de adam gibi sağlam ve düzgün yüzey ekleyip tezgah olarak kullanmak niyetindeyim. Şimdilik onu da dolap gibi kutularla doldurdum. Bu sandıkları böyle kullanırken
@Türker Akgün ’ün kulakları epey çınladı sanki
Uçaklar helikopterler tavana asıldılar, açıkçası soğuk ve nemli kış koşullarında ne kadar sağlıklı bir çözüm pek emin olamasam da şimdilik izlemekle yetineceğim koşulları. Velhasıl, bu haliyle depodan potansiyel atölye kıvamına bir geçiş oldu diyebilirim. Boş kolileri elden çıkardıktan sonra biraz olsun düzene sokup daha bir atölye haline getirebilirim gibi görünüyor, o zaman fotolar da gelmeye başlar
Hopterlerin de sağlam çıkmasına da çok sevindik abi
bir süre sadece süs olacaklar görünüşe göre, üye olduğum kulüpte heli uçuşlarına çok sıcak bakılmıyor
Çok fazla uçak var yalnız
Dün uçakları sandıklardan çıkartıp asmaya çabalarken ben de öyle düşündüm.. Kısmetse yılbaşına doğru Türkiye'de depoda olanları da getirmek gibi bir planım var, o zaman neler olacak bilmiyorum
Bı arada sanırım konu başlığını değiştirmek gerekecek.
Artık resmen WTF! oldu
Ben de haziran sonu temmuz başı şehir içinde ev taşıdım, zor süreç... Senin atölyeyi de düşününce helal olsun diyorum sadece
Araya yıllık izin girdi falan derken hala yerleşme tam olarak bitmedi. Bazı sipariş verdiğimiz şeyler de var, onlardan dolayı da montaj işlerim devam ediyor.
Sana da hayırlı olsun ve kolay gelsin
Umarım uzun süreli olur yeni mekanın... Her zaman çekilecek çile değil çünkü
Şu anki yer yine pek uzun soluklu olmayacak malesef, bir sonraki taşınma kısa mesafeli ve yerleşme uzun soluklu olur diye umud ediyoruz..
Hayırlı uğurlu olsun, gerisini İngilizler düşünsün
Allah iyiliğini versin abi
Geçen hafta sonu seni çok andım, neden dersen:
Bu RESMİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Vaşşş....
Diyecek söz bulamadım!
Bence blöf yapıyor abi, yoksa elini açık etmezdi
.
Yok ya, blöf yapmaz Evren.
...
Yapar mı?
T-2 uçuşlarında motorun performansını beğenince 262 için ikinci motorun siparişini vereyim demiştim ama o sırada stokta yoktu, ben de ismimi listeye ekletip ön sipariş vermiştim. Motor haziran ayında hazır olacak demişlerdi, ama sonrasında tam o zamanlarda taşınma işi belirince Xicoy'a haber ettim, adresi değiştirin Motor İngiltere'ye gidecek dedim. Onlar da bizim zaten İngiltere'de bayimiz var seni ona yönlendiriyoruz motorunu o yollayacak dediler. Adam zaten yıllarca Xicoy ile bu motorların geliştirilme sürecinde çalışmış, Brexit nedeniyle de İngiltere'ye dönmek zorunda kalınca burada hem bayi hem de yetkili servis olarak iş yapmaya başlamış. Neyse de benim sipariş bu amcaya yönlendirilmiş oldu, o da Temmuz ayında motoru bana yollamıştı, ilk kez bu fotoyla gün ışığına çıkmış oldu
Tabi bu uçar durumda ve jet motorlu bir Me-262 görmek üzereyiz anlamına gelmiyor. Bu taşınmayla birlikte değişen koşullar altında alternatifler de artmış durumda. Önümüzdeki bahar/yaz gibi en azından bir EDF Me-262 uçuruyor olmak için birkaç seçenek değerlendiriyorum, kesin kararımı verip harekete geçince haber ederim
Zaman gösterecek artık. Hem de muhtemelen oldukça uzuuun bir zaman
Sümer abi hesap hacklemiş yetişin adminim!