Mehmet Kucuksari
Administrator
[Video]: Ustadlar yardiminiza ihtiyacim var Trex 450 sport v2
Elevator komutu verdiğinizde hangi servo hareket etmiyor anlamadım Problem ne olabilir diye sormuşsunuz valla ne desem bilemedim. Acaba konuda detaylı anlatılan hangi aşamayı düzgün yapamadığınız, bir şey söylemek gerçekten güç :-\
Pitch açısının 11 derece olması için girdiğiniz değer 25 olabilir. Helinin fiziki toplaması ile değişebilen bir rakam, bence problem yok
Merhaba Subhi Bey,subhi taghiyev' Alıntı:bu videoya istinaden 5-6 dereceyi yakalamak istiyorum,gaz kolu ortadayken sag stiki maksimum yaptigim zaman 5-6 dereceyi,elevatora -4 degeri girdigimde aliyorum.boyle yaptigim zaman ise sag stikle elevator verdigimde servo hareket etmiyor.nerde yalnish oldu?90 derece yerinde.paralellik tami tamina cihazla olculdu.link boylari manuel-deki gibidir.baska ne ola bilirki?bu arada maksimum acini yani 11derece yapmak icin deger olarak 24-25 girdim oldu.
Elevator komutu verdiğinizde hangi servo hareket etmiyor anlamadım Problem ne olabilir diye sormuşsunuz valla ne desem bilemedim. Acaba konuda detaylı anlatılan hangi aşamayı düzgün yapamadığınız, bir şey söylemek gerçekten güç :-\
Pitch açısının 11 derece olması için girdiğiniz değer 25 olabilir. Helinin fiziki toplaması ile değişebilen bir rakam, bence problem yok