Elimizde çok güzel videolar var. Saha genel çekimlerinden, Tareq ve Alvin gösterilerine, Uçak show'dan gece eğlencesine, FunFly yarışmasından kişisel uçuşlara kadar 
Fakat bunları paylaşmak biraz vakit edecek. Bu yüzden şu an için hemen taze taze Tareq 3 gösteri uçuşunu hemen paylaşalım dedik.
Diğer videolar hazır oldukca rezerve konularda paylaşılacaktır. Ayrıca Pilot-TR profesyonel çekim ekibi ayarlamış ve hava çekimleri olmak üzere çok güzel videolar bizleri bekliyor.
Yayınlandıkça onları da bu konu başlığı altında sizlerle paylaşacağız. Şimdiden keyifli seyirler
Ömer abimizin paylaştığına benzer ilk gün ilk saatlerde yapılmış genel saha çekim videosu
Tareq mükemmel gösteriler
---------------------------------------------------
21 Haziran Cumartesi tarihli videolarımız devam ediyor
Tareq bu videosun özellikle 01:40 sonrası özellikle dikkat. Ben çekemedim ama o sıra duyduğuma göre heli çimleri biçerek giderken kumandayı yere koymuş
Sırada Alvin Chai Gaui X7 ve Gaui X3 (6s setup) ile yaptığı gösteriler var

Fakat bunları paylaşmak biraz vakit edecek. Bu yüzden şu an için hemen taze taze Tareq 3 gösteri uçuşunu hemen paylaşalım dedik.
Diğer videolar hazır oldukca rezerve konularda paylaşılacaktır. Ayrıca Pilot-TR profesyonel çekim ekibi ayarlamış ve hava çekimleri olmak üzere çok güzel videolar bizleri bekliyor.
Yayınlandıkça onları da bu konu başlığı altında sizlerle paylaşacağız. Şimdiden keyifli seyirler

Ömer abimizin paylaştığına benzer ilk gün ilk saatlerde yapılmış genel saha çekim videosu
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Tareq mükemmel gösteriler

---------------------------------------------------
21 Haziran Cumartesi tarihli videolarımız devam ediyor

Tareq bu videosun özellikle 01:40 sonrası özellikle dikkat. Ben çekemedim ama o sıra duyduğuma göre heli çimleri biçerek giderken kumandayı yere koymuş
Sırada Alvin Chai Gaui X7 ve Gaui X3 (6s setup) ile yaptığı gösteriler var