Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çoğu arkadaş uçuş videosu çekti. Ben de!... Ama onlardan koymıyacağım, daha iyilerini izleyeceksiniz nasıl olsa! Oradaki ortamı yansıtacak bir video çekmiştim, bakalım nasıl olmuş?
Eline sağlık abi, çok güzel olmuş. Benzerini ve muziklisini 2 gündür ben de yapmaya çalışıyorum ama hep derleme hatası veriyor :-\
Unutmadan ilk sayfaya taşıdım
Kaç bin liralık helikopterler ile kuka devirmek bence düğünde havaya gerçek dolarlar savurmak gibi bişi. Bir reklam vardı saç saç saç saçma!! Geleceğini güvenceye al
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Kaç bin liralık helikopterler ile kuka devirmek bence düğünde havaya gerçek dolarlar savurmak gibi bişi. Bir reklam vardı saç saç saç saçma!! Geleceğini güvenceye al
Şahsen ben ilk defa canlı canlı izledim. İçim gitmedi desem yalan olur. 1-2 saatte kadar tüm yarışmadan değişik kesitler geliyor Orada da durumun ciddiyeti net olarak ortaya çıkıyor