Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[Video]: Kocaeli Buluşmalari - Low RPM Uçuşlarımız
Yeni pillerimiz gelip, hafiflememiz sonrası 1.600 RPM olan kafa devrimizi biraz daha düşelim dedik.
İlk denememiz 1.200 RPM kadar düşürürek biraz fazla abarttık galiba
Bu VIDEOYU görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
Bu devirde özellikle başlangıç anında motorumuzun pek memnun kalmadığın fark ettik ve biraz daha devrimizi yükseltelim dedik. 1.350 RPM değerimiz sanki şu an bizi mutlu ettiği gibi
Buyrun 1.350 RPM ilk uçuş videomuz Uçuş sırasında Türker kardeşimizden TEKNIK bilgiler / Uçuş hissiyatını da almayı ihmal etmedik
NOT: Devir düşme işleminde ESC Throttle değerini düşürüyoruz. Şu an için Scorpion'nun "ActiveFreeWheeling" özelliği sayesinde %35 kadar düştük ama sıcaklık olarak bir sıkıntı yaşamayacağız gözüküyor
Bu da 1.600 RPM ile gün sonu uçuşumuz
İnanılmaz keyif aldım Ben hemen bi Logo alıyorum
Teknik bilgiler de süper oldu, ilaç gibi oldu. Aydınlandım Bu açıdan bakarsak kollektifte de ünite üzerinden pitch pump ayarıyla biraz oynayarak, biraz daha alıştığımız hissiyata yaklaşabiliriz doğru mudur?
Emre Kaman' Alıntı:
....Bu açıdan bakarsak kollektifte de ünite üzerinden pitch pump ayarıyla biraz oynayarak, biraz daha alıştığımız hissiyata yaklaşabiliriz doğru mudur?
Evet gelelim bu haftaki LOGO 690 aksiyonlarımıza
-- Türker kardeşimiz modeli ilk defa LOW olmayan normal kafa devrinde (1.800 RPM) test etti. Bu model resmen TÜPLÜ. Bu devirde bile 4000 mAh pillerle 6.5 dak uçuyor
Buna göre henüz denemedik ama elimizdeki 3000 mAh piler ile rahat 4.30 dak uçar diye düşünüyoruz.
-- Gelelim bu haftaki LOW (1.350 RPM) uçuş videolarımıza