Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet hocam haklısın hk922mg servolar var helide yinede tatminkar sonuç, parasının hakkını sonuna kadar verdiğiden şüphe yok.
Ben olsam bu servoları seçmezdim ama üstünde geldiği için kullanıyorum. İlerleyen zamanda değiştiririm belki. Aşama aşama gidiyoruz hepberaber farkı görerek.
[Video]:27.04.2015 - Mini Titan e325 v2 - Uçuşlara Devam & Yeni Pil:GensAce 55c
Arda......Ardaaaaaaaa , ne yaptın makineye , hormonlanmış gibi , sesi falan değişmiş.... ....Uçuşun hakikaten tam seyirlik , biraz daha seriye bağlarsan bu makineyi , sanacaktım Nick Maksvell ... Her gün biraz daha değişiyor , aman nazar olmayasın , Maşallah ....
Abi çok teşekkür ettim. Bende tam bu yüzden fazla zorlamıyordum. Montaj denilmesin diye, şaka bir yana daha çok fırın ekmek yememiz lazım.
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Arda......Ardaaaaaaaa , ne yaptın makineye , hormonlanmış gibi , sesi falan değişmiş.... ....Uçuşun hakikaten tam seyirlik , biraz daha seriye bağlarsan bu makineyi , sanacaktım Nick Maksvell ... Her gün biraz daha değişiyor , aman nazar olmayasın , Maşallah ....
Abi düşündüğüm gibi ilk rodaj uçuşu sonrası piller tam performansını vermemişti, şimdi verdi. Özelikle videoda invert yaklaşırken inanılmaz sesler çıkmış. İdle curveleriminde etkisi var; 100 100 100 100 100
İşin ilginç yanı elimde bir video daha var 5dk'lık, fakat resmen telefon pallerin sesini kısmış gürültü algıladı galiba. Bende koyamadım tatsız olduğu için.
Abi Nick Maksvell'in e325 videosu bana hızlandırılmış geldi yalnız.
Hava tatsız olsa da , uçuş yine mükemmel olmuş Arda...Video sanki ışığın açısından mıdır , ya da benim monitör mü ayarsız bilemedim , sanki biraz karanlık olmuş gibi ama uçuş harika görünüyor...
Hakan Ülgenalp' Alıntı:
Hava tatsız olsa da , uçuş yine mükemmel olmuş Arda...Video sanki ışığın açısından mıdır , ya da benim monitör mü ayarsız bilemedim , sanki biraz karanlık olmuş gibi ama uçuş harika görünüyor...
bugun gercekten cok guzeldi ucustan sonra bol bol sohbet etme imkanimiz pldu Arda kardesim her zamanki gibi modelin sonuna kadar hakkini verdi ve cidden bize guzel bi ucus seyrettirdi