Arda , ne diyeceğimi bilemiyorum....O kadar güzel , ufak tefek gibi görünüpte , o kadar önemli püf noktalarını anlatmışsın ki , olay sadece mini titandan çıkmış , genel tüm helikopterler için geçerli , çok aydınlatıcı bilgiler vermişsin....Seni ayakta alkışlıyorum...
, öte yandan , bu kadar güzel anlatımlı ilk video böyle ise , devamı nasıl gelir hiç bilemiyorum.Başlangıçta beni anarak yapmış olduğun giriş içinse çok onurlandım ve azcık da mahcup oldum...
..Bu kadar güzel bir anlatımı şahsıma yapılmış gibi izlemek ayrı bir onur ve sevinç kaynağı oldu benim için.Çok teşekkür ederim
, sen sadece helikopterde değil , folyo ve boya işleri ile , el alışkanlığı gerektiren diğer işlerde de usta olduğunu kanıtlamışsın.Tebrik ederim kardeşim........
Rulmanları bulmana inanamadım , bizim burada freze çakılarının ucuna takılabilen rulmanlardan başka rulman bulmak imkansızdır.Büyük şehirde yaşamanın avantajı işte.
Kuyruk pallerindeki vida ayrıntısına da dikkat ettim , Youtube de bir Alman da , başka bir teknik kullanarak o palleri daha rijit hale getirmişti.İşe yaradığına gerçekten eminim.
Anlatımındaki ustalık ,bilgi ve beceri , en önemlisi de paylaşımcı bir ruhla hazırlamış olduğun bu videoyu , sen ne düşünürsen düşün , büyük bir keyifle seyrettim....Ellerine sağlık kardeşim....