Hardları da izledim, şimdi biraz yorum zamanı
Artık klasik "eline sağlık, çok güzel uçuş" demenin yanında yorum da yapmak istiyorum. Onlardan zaten bolca diyorum diyoruz diyorlar...
* Tictoclar, piroflip, hurricane... Hepsi yine bolca aksiyonla harmanlanmış. Zevkle izledim.
* Tictoc sonraları bazı yerlerde tek tur kuyruk çevirme var. Bu bi tık daha şıklık katıyor çıkışlarına...
* Piroflip güzel, biraz daha yere yakın olunca heyecan düzeyi artacaktır. Güzel bi gerçek uçuş bulamadım şimdi ama simde şöyle bişey yapmış birisi;
Bu LİNKİ görmek için izniniz yok. Giriş yap veya üye ol
* Hurricaneler var da, funnel da aradım biraz.
* Tail in invertten gidip yükselip overspeed ile bitiriyorsun. Gelirken güzel oluyor, ses zaten harika... Giderken ise ani pozitifler verip irtifa değiştiriyorsun, onlar hareketin sürekliliğini bozuyor gibi oluyor, o kısımları pek beğenmedim
Kemal'in hoverda elevator wobble tarzı bişey var. Mekanik olarak da bi bakmak lazım. Swashtaki ball'lar çok gevşek olmayıp diğer taraftan rahatça hareket ediyor mu? Paller ne çok gevşek ne aşırı sıkı mı? Damperlar modelin kendi ile gelen stok olanları mı, her tarafları ve spindle güzelce greslenmiş mi? Kafadaki bütün linkler rahatça hareket edebiliyor mu? Kafaturu düşük mü yoksa ideal değerinde mi? Herşey ok ise, cyclic gain değeri ile oynayarak çözülmesi lazım.
Bir de rengine aldanmasın, o plastik gibi duran kuyruk pallerini sallasın. Emre abi çok çekti titreşimden, sebebi dandik kuyruk palleri çıktı. 700 model için CF dışında pek kullanmamak lazım.
Bir de videolar çok canlı
50-60fps videoların tamamı çok güzel görünüyor youtube'da... Boyut olarak çok fark ediyor mu upload ederken? 2-3dk lık bir video kaç mb'dan kaç mb'a çıkıyor 30fps den 50fps ye geçince?